Vosak u posudi - TALCO - 400ml

4,25 EUR 3,40 EUR 7,07 EUR
Dostupno

Vosak u posudi - TALCO - 400ml

 

-  sadrži talk protiv iritacija kože i za bolje primanje na dlačice

- upotreba pomoću depilacijskih traka

- primjeren i za osjetljiva područja

 

Šifra: 02060804501101005

Vosak u posudi - TALCO - 400ml

 

Vosak u posudi - TALCO - 400ml u svom sastavu sadrži talk koji djeluje antiiritativno na kožu i omogućuje bolje prianjanje voska na dlačice.

Pogodan je za sve tipove kože, a posebno za osjetljive dijelove jer ne izaziva previše prianjanja na kožu, a samim time i ne izaziva iritaciju prilikom skidanja pomoću depilacijskih traka. No, izuzetno dobro prianja uz dlačice pa je pogodan i za korištenje na kratkim dlačicama.

 

Karakteristike visokokvalitetnog voska za depilaciju u posudi, koji je razvijen na temelju dugogodišnjeg iskustva i zahtjeva tržišta, su: nisko talište, dobra plastičnost i elastičnost pri nanošenju te nenadmašna ljepljivost za dlačice. Vosak za depilaciju u posudi osigurava ova svojstva korištenjem visokokvalitetnih sastojaka. Kvaliteti pridonosi i pravilno reguliran i automatiziran proizvodni proces te stroga kontrola kvalitete kako ulaznih materijala tako i gotovih proizvoda.


Vosak u posudi - TALCO - 400ml je profesionalni proizvod namijenjen za upotrebu u kozmetičkim salonima.

 

Upute  za upotrebu:

Stavite posudu s voskom u grijač voska. Rastopite vosak i držite ga na konstantnoj temperaturi od 60°C. Uz pomoć špatule zahvatite vosak, malo pričekajte da se ohladi te ga ravnomjerno i u tankom sloju nanesite na područje koje želite depilirati u smjeru rasta dlačica. Uzmite traku za depilaciju i zalijepite je na vosak. Uz pomoć prstiju pogladite traku za depilaciju tako da se potpuno zalijepi za vosak. Skinite traku za depilaciju brzim i snažnim povlačenjem u suprotnom smjeru od dlačice. Traka za depilaciju može se koristiti više puta.


Za uklanjanje ostataka voska preporučamo korištenje ulja nakon depilacije s ekstraktom šipka, Lady Stella kozmetike.

Za umirujući, rashlađujući osjećaj te hidrataciju i hranjenje kože preporučujemo i nanošenje balzama s učinkom hlađenja sa šipkom, dodatkom alantoina, vitamina C i paprene metvice kozmetike Lady Stella.

 

 

Sastav (INCI):

vosek v posodi talco


Odgovorna osoba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy  

 

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top