O poduzeću

Naša vizija

»Biti vaš najbolji izbor, kada se odlučite za kupnju kvalitetne frizerske i kozmetičke opreme.«

Naše vrijednosti

»Kod nas vrijednosti nisu samo zapisane riječi, nego se očituju u dijelima«

  1. Odgovornost
  2. Povezanost
  3. Strast

ART-KOZMETIKA je trgovačka marka poduzeća ART-PE d.o.o., Temeniška pot 6, SI-8210 Trebnje. ART-PE je trgovačka marka od godine 2003. Predstavljamo najvećeg, a ujedno i najpovoljnijeg ponuditelja kozmetičke i frizerske opreme u Sloveniji i Hrvatskoj.

U vlasništvu imamo nekoliko vlastitih trgovačkih marki, a bavimo se neposredno i uslužnim frizerskim i kozmetičkim djelatnostima, te smo vlasnici 3 salona. Naš kvalitetan rad su prepoznala mnoga strana poduzeća, koja su nam predložila suradnju. Slovenija je malo tržište, zbog čega smo brojne suradnje morali odbiti.

Svjesni smo, da su znanje, kvaliteta i stručnost najvažniji faktori za kvalitetan i dugoročan posao. Zbog toga zapošljavamo frizere, kozmetičke tehničare, diplomirane kozmetičarke i druge stručnjake, s kojima zajedno sastavljamo mozaik najkvalitetnijih usluga.

Ono što nas čini boljima od konkurencije je, da osiguravamo najbolje cijene za najvišu kvalitetu, da imamo vlastiti servis koji osigurava brze usluge i vlastiti vozni park za dostave i prezentacije.

 
art-pe
art-pe
art-pe vozila
art-pe vozila
 

Naše trgovačke marke i prodajni program:

eliteiplrf

Naša specijalnost su visokokvalitetni IPL+RF eLite uređaji (www.eliteiplrf.com), koji osiguravaju vrhunske rezultate prilikom svih tretmana, koji se s njima izvode. Predstavljeni su na zasebnoj internet stranici www.eliteiplrf.com.

weelko

U Sloveniji smo i generalni zastupnik za proizvode španjolskog poduzeća Weelko, koji je jedan od najvećih dobavljača kozmetičke opreme u Europi. Osiguravaju odličnu kvalitetu, a mi vam osiguravamo isporuku sa vlastitih zaliha ili isporuku u roku cca. tjedan dana iz skladišta u Španjolskoj.

cleopatra

Šećerna pasta Cleopatra je također proizvod, koji u Sloveniji zastupa naše poduzeće. Radi se isključivo o prirodnim proizvodima, koji su najviše kvalitete, što dokazuju mnogi certifikati, priznanja i na kraju krajeva zadovoljni kupci. Šećerna pasta Cleopatra je zasigurno najprodavanija šećerna pasta u Sloveniji jer ju stranke jednostavno žele.

ladystella

Kozmetika Lady Stella je visokokvalitetna kozmetika proizvedena od najboljih europskih sastojaka. Radi se o mađarskom poduzeću iz Budimpešte s više od 60 godišnjom tradicijom. Kozmetika Stella osigurava kvalitetu sastojaka, privlačnu ambalažu, odlične cijene te super rezultate.

vitaline

Kozmetika za kosu Lady STELLA VITALINE osigurava svu potrebnu visokokvalitetnu njegu za sve tipove kose.

vitacolor lux

Nova generacija profesionalnih kremastih boja za kosu Stella VitaCOLOR LUX. Vrhunska kvaliteta, moderan razvoj, niski udio amonijaka (manje od 1%), 100ml, omjer mješanja 1:2, posvjetljivanje 1:3. Potpuna prekrivenost sijede kose, sjajna i zdrava kosa po zaista povoljnoj cijeni.

flert

Nadahnuti originalom – bolji od originala!
Točeni parfemi Flert su 20ml parfemi, koji su dostupni u više od 240 različitih mirisa, nadahnuti najpriznanijim markama parfema.

Glam Lashes

Glam Lashes je profesionalno ime u industriji produljenja trepavica, koji pruža najbolje materijale i uvijek se pobrine za najljepši izgled trepavica. Imamo sve za produljenje trepavica. Ljepila za trepavice s roza zatvaračem suše se 4 sekunde (preporučujemo ih početnicima, da trepavice u međuvremenu još stignu popraviti), sa zelenim i narančastim zatvaračem suše se 2 sekunde, ljepila sa ljubičastim zatvaračem 1 sekundu.

Vacuslim 48

Vacuslim 48 je BROJ 1 u svom području tretmana koji predstavlja vrhunsku profesionalnu metodu za oblikovanje tijela, otklanjanje celulita i poboljšanje izgleda kože. Rezultat se pokaže uvijek i odmah.

Mesmerie kozmetika

Mesmerie je vrhunska kozmetika za njegu kože, lica i tijela. Proizvodi za mršavljenje, protiv bora i starenja, hidratantne kreme, toniki za lice, masažna ulja itd.

Ceriotti frizerska oprema

Ceriotti nudi široku ponudu frizerske opreme priznate taljanske marke Ceriotti. U cijelosti osmišljenu i proizvedenu u Italiji – kao stvoren za salone, koji traže elegantan i raskošan stil.

Soleni kozmetička oprema

Soleni je priznata njemačka trgovačka marka – sinonim za maksimalno usavršenu kozmetičku opremu.

BEAUTYtim

BEAUTYtim nudi raznovrsan potrošni materijal za vaš salon. Cjenovno pristupačno i visoka kvaliteta.

Logyks

Logyks, osnovan godine 2007, bio je nadahnut sa opažanjem, da frizeri pri svom radu trebaju praktičnost. Logyks stvara proizvode bezvremenskog dizajna i najveću pouzdanost po konkurentnoj cijeni.

 

Podaci o poduzeću:

Adresa tvrtke:

ART-PE d.o.o.
Temeniška pot 6
SI-8210 Trebnje
Slovenija

ID za PDV: SI48989983

Tekući račun za Hrvatsku:
Broj računa: HR74 2484 0081 1350 39861 (Banka Raiffeisenbank Austria d.d.)
BIC banke: RZBHHR2X
IB: 50256656682

Broj računa Slovenija: SI56 1010 0005 3235 341 (Banka Intesa Sanpaolo)
BIC banke: BAKOSI2X

Telefon i e-pošta::

Hrvatska: 00 385 (0)91 22 22 470
00 385 (0)97 665 25 62 (Diana)

Tel.: 00 386 (0)59 047 151
Gsm: 00 386 (0)51 883 444
Servis: 00 386 (0)51 228 910
E-mail: prodaja.hr@art-kozmetika.com

Radno vrijeme:
Ponedjeljak: 08:00 - 16:00
Utorak: 08:00 - 16:00
Srijeda: 08:00 - 16:00
Četvrtak: 08:00 - 16:00
Petak: 08:00 - 16:00
Subota, nedjelja i praznici: Zatvoreno
Izložbeno-prodajno skladište frizerske i kozmetičke opreme te uređaja:

ART-PE
Temeniška pot 6
8210 Trebnje

Radno vrijeme: po dogovoru ili od 8.00 - 16.00

Sve artikle koje imamo na zalihi možete vidjeti ovdje.

Možete vidjeti kozmetičke stolove, radne stolice, kolica, lupe, vapozone, frizerske stolice, frizerske umivaonike, Cleopatra šećernu pastu, potrošni materijal, Lady Stella kozmetiku, sredstva za čišćenje, dezinfekciju i sterilizaciju, prijenosne stolove za masažu, kozmetičke uređaje za oblikovanje i njegu tijela kao što su kavitacija, kozmetički stup, IPL laser, najsuvremeniji uređaji za oblikovanje tijela, kvalitetni Flert parfemi, sve za depilaciju, sve to i još više!

Srdačno ste pozvani svi!

 
art-pe
art-pe
art-pe
art-pe
 
art-pe
art-pe
art-pe
art-pe
 
art-pe
art-pe
art-pe
art-pe
 

Lokacija poduzeća:

 

Prošetajte po našem prodajno-izložbenom salonu:

 
Logotipi ART KOZMETIKA:

Logotip ART KOZMETIKA - preuzmi pdf

Logotip ART-PE since 2001 - preuzmi pdf

 
To Top