O nama

O nama

ART-KOZMETIKA je prodajna marka poduzeća ART-PE d.o.o., Temeniška pot 6, SI-8210 Trebnje. ART-PE je prodajna marka od 2003. godine. Predstavljamo najvećeg, a istovremeno i najpovoljnijeg dobavljača kozmetičke i frizerske opreme u Sloveniji. U vlasništvu imamo nekoliko robnih marki, neposredno se bavimo i uslužnom djelatnošću u kozmetičkim i frizerskim salonima, gdje imamo i tri vlastite. Naš kvalitetan rad prepoznala su brojna strana poduzeća, koja su nam ponudila suradnju. Slovenija ima malo tržište, zbog čega smo nekoliko prijedloga za suradnju morali odbiti.

vozila

Svjesni smo da su znanje, kvaliteta i stručnost najvažniji čimbenici za kvalitetno i dugoročno poslovanje. Iz tog razloga zapošljavamo frizere, kozmetičke tehničare, diplomirane kozmetičare i ostale stručnjake, s kojima ćemo zajedno sastaviti mozaik za najkvalitetnije usluge.

 Ono što nas čini boljima od konkurencije jest činjenica da jamčimo najpovoljnije cijena za najvišu razinu kvalitete, da imamo vlastiti servis koji jamči brze usluge te vlastiti vozni park za izvođenje dostava i prezentacija.Naše robne marke i prodajni program:

eliteiplrf
Naša su specijalnost visokokvalitetni IPL+RF eLite uređaji (www.eliteiplrf.com) koji jamče vrhunske rezultate tijekom svakog izvođenog tretmana. Predstavljene su na odvojenoj web-stranici www.eliteiplrf.com.
weelko
U Sloveniji smo generalni zastupnik za proizvode španjolskog poduzeća Weelko, koji je jedan od najvećih dobavljača kozmetičke opreme u Europi. Oni jamče odličnu kvalitetu, a mi vam jamčimo dobavu iz naše vlastite zalihe odnosno dobavu u roku od cca. tjedan dana iz skladišta u Španjolskoj.
cleopatra
Šećerna pasta Cleopatra je također proizvod, kojeg u Sloveniji zastupa naše poduzeće. Rade se o isključivo prirodnim proizvodima, koji su najviše kvalitete, a to dokazuju i brojni certifikati, priznanja i naravno zadovoljni kupci. Šećerna pasta Cleopatra je zasigurno najprodavanija šećerna pasta u sloveniji, jer je kupci jednostavno žele.
cleopatra
Kozmetika Lady Stella je visokokvalitetna kozmetika, izrađena od najboljih europskih sastojaka. Radi se o mađarskom poduzeću iz Budimpešte, s tradicijom koja traje više od 60 godina. Kozmetika Stella jamči kvalitetu sastojaka, atraktivnu ambalažu, odlične cijene te super rezultate.
cleopatra
Kozmetika za kosu Lady STELLA VITALINE jamči svu potrebnu visokokvalitetni njegu za sve tipove kose.

cleopatra
Nova generacija profesionalnih boja za kosu Stella VitaCOLOR LUX. Vrhunska kvaliteta, suvremeni razvoj, nizak sadržaj amonijaka (manje od 1%), 100ml, omjer miješanja 1:2, svjetljenje1:3. Potpuna prekrivenost sijede kose, sjajna i zdrava kosa za iznimno povoljniju cijenu.
cleopatra
Inspirirani od originala - bolji od originala!
Točeni parfemi Flert su 20ml parfemi, koji su na raspolaganju u više od 240 različitih mirisa, koji su inspirirani od najpriznatijih i najpretižnijih marki.

Potrošni materijal poduzeća Beautytim obuhvaća sve najčešće potrebne proizvode za učinkovito obavljanje tretmana u kozmetičkim i frizerskim salonima. Visokokvalitetni proizvodi vlastite robne znamke su sada na raspolaganju po najpovoljnijoj cijeni. Samo za kozmetičke stručnjake! Optimalan omjer između cijene i kvalitete!


Prodajno-izložbeni salon kozmetičke i frizerske opreme ART-PE

 

Podaci poduzeća:

ART-PE d.o.o.
Temeniška pot 6
SI-8210 Trebnje
Slovenija

Registrirano kod Okružnog suda u Novom mestu.

ID za PDV: SI48989983

Hrvatska: 00385 (0)91 22 22 47000 385 (0)97 665 25 62 (Diana)

Gsm: +386 (0)51 883 444
Tel.: +386 (0)59 047 151
Servis: +386 (0)51 228 910
E-mail: prodaja.hr@art-pe.com

Tekući račun za Hrvatsko:
HR7424840081135039861
IBAN: HR7424840081135039861
SWIFT: RZBHHR2X
Banka: Raiffeisenbank Austria d.d. IB: 50256656682

Izložbeno prodajno skladište frizerske i kozmetičke opreme te uređaja:

Temeniška pot 6
8210 Trebnje


Djelatno vrijeme: po dogovoru odnosno 8.00-16.00.

Prodajno-izložbeni salon kozmetičke i frizerske opreme

Ovdje možete pogledati sve proizvode na zalihi. Pogledati možete sve kozmetičke stolove, radne stolice, kolica, povećala, vapozone, frizerske stolice, frizerske umivaonike, šećernu pastu Cleopatra, potrošni materijal, kozmetiku Lady Stella, sredstva za čišćenje, dezinfekciju i sterilizaciju, prenosive masažne stolove, kozmetičke uređaje, kao što su kavitacija, kozmetički toranj, IPL laser, parfeme Flert, sve za depilaciju, itd.!

Radno izložbeni salon:


Hiša lepote ART-PE
8000 Novo mesto

Djelatno vrijeme: po dogovoruOvdje možete pogledatu najbolje uređaje iz našeg programa, kao što su ShapeART, kavitacija, LipoLaser ArtPro-14, limfna drenaža DL-1200pro, Beauty Expert, eBeauty DBT-11, diodni laser M808 ART-PE…

Lokacija poslovnica:

Trebnje, Temeniška pot 6, Slovenija


Novo mesto, Drska 8, SlovenijaPodižem...