Vosak u posudi - AZULEN - 800ml

11,78 EUR 9,43 EUR
Dostupno

Vosak u posudi - AZULEN - 800ml

 

- sadrži guaiazulen

- primjeren za upotrebu na svim predjelima tijela, čak i onim jako osjetljivim

- upotreba pomoću depilacijskih traka

 


Šifra: 02060804501101002


Vosak u posudi - AZULEN - 800ml


Vosak u posudi - AZULEN - 800ml  je primjeren za depilaciju na svim predjelima tijela. Ključni sastojak voska za depilaciju je guaiazulen, koji je derivat azulena i, posebno, je primjeren za upotrebu na osjetljivim predjelima. Obilježja visokokvalitetnog depilacijskog voska u posudi, koji je bio razvijen na osnovi dugogodišnjeg iskustva i zahtjeva tržišta, su: dovoljna niska tem. otapanja, dobra plastičnost i elastičnost prilikom nanošenja i nenadmašno ljepljenje za dlačice.

Depilacijski vosak u posudi osigurava te osobine, s upotrebom visokokvalitetnih sastojaka. Kvaliteti doprinosi i pravilno reguliran i automatiziran proizvodni proces te stroga kontrola kvalitete, kako ulaznog materijala tako i krajnjih proizvoda.

 

Upute  za upotrebu:

Postavite posudu s voskom u grijač voska. Otopite vosak  i održavajte ga pri konstantnoj temperaturi od 60°C. Pomoću špatule zagrabite vosak, malo pričekajte, da se ohladi, a zatim ga jednakomjerno i u tankom sloju nanesite na područje, koje želite depilirati,  u smjeru rasta dlaka. Uzmite depilacijsku traku i prilijepite na vosak. Prstima prođite preko depilacijske  trake, da se ona, savršeno, pričvrsti na vosak. Depilacijsku traku odstranite brzim i snažnim potezom u suprotnom smjeru rasta dlaka. Depilacijsku traku možete upotrijebiti više puta.

Za odstranjivanje ostataka voska preporučujemo, upotrebu ulja s ekstraktom šipka nakon depilacije, kozmetike Lady Stella. Za smirujući učinak i učinak hlađenja te vlaženje i njegovanje kože preporučujemo još, nanos balzama od šipka s učinkom hlađenja, dodatkom alantoina, vitamina  C i paprenom metvicom, kozmetike Lady Stella. Vosak u posudi - AZULEN - 800ml je profesionalan proizvod namijenjen za upotrebu u kozmetičkim salonima.

 

Osim predstavljenog depilacijskog voska, imamo u ponudi i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL in IPL+RF (eLite) laserske uređaje za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propustite ni profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na zalihi po, vrlo, povoljnim cijenama.

U našoj ponudi ćete naći i radne stolice za kozmetičara/kozmetičarku i kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top