Načini plaćanja

Plaćanje po predračunu na TR

Ispostavljamo Vam predračun za uplatu na naš tekući račun.
Broj računa: HR7424840081135039861
IBAN: HR7424840081135039861
SWIFT: RZBHHR2X
Banka Raiffeisenbank Austria d.d.


Plaćanje kreditnim karticama

Omogućujemo Vam plaćanje sljedećim kreditnim karticama: Eurocard, MasterCard, Activa, Maestro, Diners.


Plaćajte uz Leanpay

Leanpay je namijenjen obročnom plaćanju fizičkih osoba. Plaćanje Leanpay-om na rate možete dogovoriti putem naše internet trgovine www.art-kozmetika.hr ili fizički u izložbeno-prodajnom salonu ART-PE u Trebnju (slo).

Prilikom naručivanja u online trgovini, na blagajni kod „Način plaćanja“ odaberite opciju: Leanpay plaćanje na rate.

Prilikom kupnje u izložbeno-prodajnom salonu ART-PE odaberete proizvode i tražite od prodajnog asistenta plaćanje putem Leanpaya koji će pokrenuti proces provjere vaše platežne sposobnosti i sami ćete ga dovršiti na svom telefonu. Cijeli proces traje 4-6 minuta.

Možete također sami unaprijed izračunati svoju sposobnost plaćanja putem Leanpay, registracijom na njihovoj web stranici. Time je procedura u izložbeno-prodajnom salonu još kraća. Obročno plaćanje omogućeno je za proizvode od 148 eura do 5000 eura. Minimalna mjesečna rata je 10 eura, a maksimalna 350 eura. U 3 do 48 uzastopnih mjesečnih rata. Sami određujete dan u mjesecu kada vam se s računa skida dogovoreni iznos. U poslovnici ART-PE d.o.o. u Trebnju putem Leanpaya možete izvršiti obročnu otplatu čak do 12.000 eura.


Plaćanje sa PayPal

PayPal je sustav online plaćanja koji je vrlo raširen i koristi se za internet plaćanja u svim razvijenim zemljama. Koristi se za online plaćanje kreditnim karticama (Visa, MasterCard i Discover). Prednost plaćanja PayPal-om je u tome, što je vrlo sigurno jer su svi podaci o kreditnoj kartici pohranjeni na njihovoj stranici i ne morate svaki put ponovno unositi podatke o kreditnoj kartici.

Omogućujemo Vam plaćanje PayPal-om na temelju izdanog predračuna. Zatražite ga na naš e-mail: prodaja.hr@art-kozmetika.com ili na broj telefona +385 (91) 222 2470 ili +385 (97) 665 2562.

Predračun možete platiti putem PayPala na ovom linku: www.paypal.me/artpe.


Plaćanje na rate

  • 1stavno obroci pri ruci (bez pologa, do 15.000 eura, do 84 rate, odobreno odmah),
  • plaćanje na rate Visa, Mastercard i Diners karticama (dogovorite s bankom da Vam omoguće plaćanje na rate karticom),
  • kupnja na rate putem ART-PE d.o.o. (osobno se dogovorite s nama),
  • plaćanje na rate uz Leanpay za fizičke osobe do 12.000 eura u našoj ART-PE poslovnici te plaćanje do 5.000 eura putem web stranice www.art-kozmetika.hr.

Poslovni najam

  • Za sve artikle ili kupnju iznad 500€ omogućujemo izuzetno povoljan poslovni najam preko ART-PE d.o.o. od 1 do 5 godina.
  • Poslovni najam preko Grenke leasinga.

Ostale važne informacije

Za proizvode koji imaju online akcijsku cijenu, ova cijena vrijedi samo za plaćanje po predračunu.

Sve cijene uključuju PDV, osim ako nije izričito navedeno drugačije.

Pozivamo vas da pogledate. i prije svega da se registrirate, jer ćete na taj način biti informirani o novostima, a ujedno ćete ostvariti i posebne pogodnosti.

Novost koju nudimo na području plaćanja je mogućnost najma cjelokupne opreme za salon ili najma uz mogućnost otkupa. U tim slučajevima nije vam potrebno mnogo financijskih sredstva, već samo dobra poslovna ideja, prostor i znanje u radu.

To Top