DOBAVA

Radujemo se vašem posjetu našoj internet trgovini. Proizvod možete naručiti putem web stranice/internet trgovine, a razveselit će nas i vaš poziv ili e-mail.

Razgovarat ćemo o zalihama, razgledavanju ili testiranju proizvoda, isporuci i načinu plaćanja. Imamo izložbeno-skladišni prostor u Trebnju (Temeniška pot 6, Slovenija). Naravno, nisu svi proizvodi na zalihi, ali mnogo toga ima, pa se prije kupnje možete uvjeriti u kvalitetu.

Zalihe koje se objavljuju potrebno je provjeriti telefonski prije kupnje jer može doći do odstupanja u sistemu.


Ponuda proizvoda

ART-KOZMETIKA ponuda redovito se ažurira ovisno o zalihama. Stranica također prati proširenje ponude i mogućnost kupnje uz popust. No, uvijek su moguće greške u sustavu, stoga za 100% provjeru podataka nazovite ili pošaljite e-mail.


Najam opreme

Za pravne osobe koje posluju najmanje godinu dana moguć je poslovni najam na 1 - 5 godina uz vrlo povoljne uvjete. Mi sređujemo svu dokumentaciju. U ovom slučaju vam ne treba mnogo sredstva za pokretanje posla, jer se mi pobrinemo za sve.


Postupak kupnje

Za kupnju u internet trgovini ART-KOZMETIKA nije potrebna registracija. Nakon unosa proizvoda u košaricu, korisnik se preusmjerava na stranicu košarice, a zatim na stranicu naplate, gdje je moguće potvrditi i predati narudžbu. Sve se narudžbe ručno obrađuju i ručno potvrđuju od strane voditelja internet trgovine. U slučaju da naručenog proizvoda nema na zalihi ili je došlo do promjene cijene proizvoda, obavijestit ćemo Vas i poduzeti odgovarajuće mjere. Slike na stranici su informativnog karaktera. Rokovi isporuke su informativne naravi - moguća su odstupanja od predviđenih rokova.

To Top