Vosak u posudi - ALOE VERA - 800ml

11,78 EUR 9,43 EUR
Dostupno

Vosak u posudi - ALOE VERA - 800ml

 

- aloe vera za vlaženje i smanjenje iritacija

- upotreba pomoću depilacijskih traka

- idealan za tanke i srednje debele dlačice


Šifra: 02060804501101004 Vosak u posudi - ALOE VERA - 800ml

 

Vosak u posudi - ALOE VERA - 800ml sa sadržajem aloe vere omogućuje sigurno i učinkovito uklanjanje dlačica. Kao vrijedan sastojak, aloe vera hidratizira kožu i smanjuje osjećaj iritacije nakon depilacije.

Aloe vera vosak je izuzetno nježan i pogodan za korištenje čak i na vrlo osjetljivim područjima. Idealan je za upotrebu na tankoj i srednje debeloj dlaci.


Karakteristike visokokvalitetnog voska za depilaciju u posudi, koji je razvijen na temelju dugogodišnjeg iskustva i zahtjeva tržišta, su: nisko talište, dobra plastičnost i elastičnost pri nanošenju te nenadmašna ljepljivost za dlačice.

Vosak za depilaciju u posudici osigurava ova svojstva korištenjem visokokvalitetnih sastojaka. Kvaliteti pridonosi i pravilno reguliran i automatiziran proizvodni proces te stroga kontrola kvalitete kako ulaznih materijala tako i gotovih proizvoda.

 

Upute  za upotrebu:

Stavite posudu s voskom u grijač voska. Rastopite vosak i držite ga na konstantnoj temperaturi od 60°C. Uz pomoć špatule zahvatite vosak, malo pričekajte da se ohladi te ga ravnomjerno i u tankom sloju nanesite na područje koje želite depilirati u smjeru rasta dlačica. Uzmite traku za depilaciju i zalijepite je na vosak. Uz pomoć prstiju pogladite traku za depilaciju tako da se potpuno zalijepi za vosak. Skinite traku za depilaciju brzim i snažnim povlačenjem u suprotnom smjeru od dlačice. Traka za depilaciju može se koristiti više puta.


Za uklanjanje ostataka voska preporučamo korištenje ulja nakon depilacije s ekstraktom šipka, Lady Stella kozmetike. Za umirujući, rashlađujući osjećaj te vlaženje i hranjenje kože preporučujemo i nanošenje balzama sa učinkom hlađenja sa šipkom, dodatkom alantoina, vitamina C i paprene metvice kozmetike Lady Stella.

 


Vosak u posudici - ALOE VERA - 800ml je profesionalni proizvod namijenjen za upotrebu u kozmetičkim salonima.

 

 

 

Sastav (INCI): 

vosek v posodi aloe veraOdgovorna osoba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), ItalyDetalji
Premium Ne
Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top