Vosak u posudi - LAVANDA - 400ml

4,25 EUR 3,40 EUR 7,07 EUR
Dostupno

Vosak u posudi - SIVKA - 400ml

 

- primjeren za upotrebu na osjetljivim područjima

- ulje lavande smiruje kožu i djeluje blago antiseptički

- upotreba pomoću depilacijskih traka


Šifra: 02060804501101007
Vosak u posudi - LAVANDA – 400 ml

 

Vosak u posudi - LAVANDA - 400 ml pogodan je za sve tipove kože, a posebno za osjetljiva područja jer djeluje umirujuće i regenerirajuće na kožu.


Karakteristike visokokvalitetnog voska za depilaciju u posudi, koji je razvijen na temelju dugogodišnjeg iskustva i zahtjeva tržišta, su: nisko talište, dobra plastičnost i elastičnost pri nanošenju te nenadmašna ljepljivost za dlačice.

Vosak za depilaciju u posudi osigurava ova svojstva korištenjem visokokvalitetnih sastojaka. Kvaliteti pridonosi i pravilno reguliran i automatiziran proizvodni proces te stroga kontrola kvalitete kako ulaznih materijala tako i gotovih proizvoda.

 

Upute  za upotrebu:

Stavite posudu s voskom u grijač voska. Rastopite vosak i držite ga na konstantnoj temperaturi od 60°C. Uz pomoć špatule zahvatite vosak, malo pričekajte da se ohladi te ga ravnomjerno i u tankom sloju nanesite na područje koje želite depilirati u smjeru rasta dlačica. Uzmite traku za depilaciju i zalijepite je na vosak. Uz pomoć prstiju pogladite traku za depilaciju tako da se potpuno zalijepi za vosak. Skinite traku za depilaciju brzim i snažnim povlačenjem u suprotnom smjeru od dlačice. Traka za depilaciju može se koristiti više puta.

 

Za uklanjanje ostataka voska preporučamo korištenje ulja nakon depilacije s ekstraktom šipka, Lady Stella kozmetike.

Za umirujući, rashlađujući osjećaj te hidrataciju i hranjenje kože preporučujemo i nanošenje balzama s učinkom hlađenja sa šipkom, dodatkom alantoina, vitamina C i paprene metvice kozmetike Lady Stella.

 

Vosak u posudi - LAVANDA - 800ml je profesionalni proizvod namijenjen za upotrebu u kozmetičkim salonima.

Čuvajte na hladnom i suhom mjestu. 

 

Sastav (INCI): 

vosek v posodi sivka


Odgovorna osoba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy  

 

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top