Vosak u posudi - NATUR - 800ml

6,66 EUR 5,33 EUR 11,78 EUR
Dostupno

Vosak u posudi - NATUR - 800ml

 

- sastojak med omogućuje koži vlagu i mekoću

- njegovo svojstvo je gladak, tanak i jednakomjeran nanos

- upotreba pomoću depilacijskih traka


Šifra: 02060804501101003Vosak u posudi - NATUR - 800ml


Vosak u posudi - NATUR - 800ml  je primjeren za sve tipove kože, a posebno za osjetljive predjele, jer je iznimno nježan, lako razmaziv i ne oštećuje kožu. 

Vosak u posudi - NATUR - 800ml predstavlja mješavinu voska i šećera iz meda, što omogućuje vosku, iznimno, glatko i tanko nanošenje. Med, vrati koži vlagu i mekoću, smanji osjetljivost kože, zato je primjeren i za, vrlo, osjetljivu kožu. 


Obilježja visokokvalitetnog depilacijskog voska u posudi, koji je bio razvijen na osnovi dugogodišnjeg iskustva i zahtjeva tržišta, su: dovoljna niska tem. otapanja, dobra plastičnost i elastičnost prilikom nanošenja i nenadmašno ljepljenje na dlačice.

Depilacijski vosak u posudi osigurava te osobine, s upotrebom visokokvalitetnih sastojaka. Kvaliteti doprinosi i pravilno reguliran i automatiziran proizvodni proces te stroga kontrola kvalitete, kako ulaznog materijala tako i krajnjih proizvoda.

 


Vosak u posudi - NATUR - 800ml je profesionalan proizvod namijenjen za upotrebu u kozmetičkim salonima.

 

Upute  za upotrebu:

Postavite posudu s voskom u grijač voska. Otopite vosak  i održavajte ga pri konstantnoj temperaturi od 60°C. Pomoću špatule zagrabite vosak, malo pričekajte, da se ohladi, a zatim ga jednakomjerno i u tankom sloju nanesite na područje, koje želite depilirati,  u smjeru rasta dlaka. Uzmite depilacijsku traku i prilijepite na vosak. Prstima prođite preko depilacijske  trake, da se ona, savršeno, pričvrsti na vosak. Depilacijsku traku odstranite brzim i snažnim potezom u suprotnom smjeru rasta dlaka. Depilacijsku traku možete upotrijebiti više puta.

Za odstranjivanje ostataka voska preporučujemo, upotrebu ulja s ekstraktom šipka nakon depilacije, kozmetike Lady Stella. Za smirujući učinak i učinak hlađenja te vlaženje i njegovanje kože preporučujemo još, nanos balzama od šipka s učinkom hlađenja, dodatkom alantoina, vitamina  C i paprenom metvicom, kozmetike Lady Stella. 

 

Osim predstavljenog depilacijskog voska, imamo u ponudi i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL in IPL+RF (eLite) laserske uređaje za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propustite ni profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na zalihi po, vrlo, povoljnim cijenama.

U našoj ponudi ćete naći i radne stolice za kozmetičarku i kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top