Vosak u posudi - ARGANOVO ULJE - 400ml

4,25 EUR 3,40 EUR 7,07 EUR
Dostupno

Vosak u posudi - ARGANOVO ULJE - 400ml

 

- primjeren za upotrebu na osjetljivim područjima

- arganovo ulje 

- upotreba pomoću depilacijskih traka


Šifra: 02060804501101006


Vosak u posudi - ARGANOVO ULJE - 400ml

Vosak u posudi - ARGANOVO ULJE - 400ml je primjeren za upotrebu kod svih tipova kože. Dodatak arganovog ulja, posebno njeguje kožu, zato je primjeren i za upotrebu na osjetljivim područjima kao što su područje iznad usana, brada, ispod pazuha i bikini predjel. 

 

Obilježja visokokvalitetnog depilacijskog voska u posudi, koji je bio razvijen na osnovi dugogodišnjeg iskustva i zahtjeva tržišta, su: dovoljna niska tem. otapanja, dobra plastičnost i elastičnost prilikom nanošenja i nenadmašno ljepljenje na dlačice.

 

Depilacijski vosak u posudi osigurava te osobine, s upotrebom visokokvalitetnih sastojaka. Kvaliteti doprinosi i pravilno reguliran i automatiziran proizvodni proces te stroga kontrola kvalitete, kako ulaznog materijala tako i krajnjih proizvoda.


Vosak u posudi - ARGANOVO ULJE - 400ml je profesionalan proizvod namijenjen za upotrebu u kozmetičkim salonima.

 

Upute  za upotrebu:

Postavite posudu s voskom u grijač voska. Otopite vosak  i održavajte ga pri konstantnoj temperaturi od 60°C. Pomoću špatule zagrabite vosak, malo pričekajte, da se ohladi, a zatim ga jednakomjerno i u tankom sloju nanesite na područje, koje želite depilirati,  u smjeru rasta dlaka. Uzmite depilacijsku traku i prilijepite na vosak. Prstima prođite preko depilacijske  trake, da se ona, savršeno, pričvrsti na vosak. Depilacijsku traku odstranite brzim i snažnim potezom u suprotnom smjeru rasta dlaka. Depilacijsku traku možete upotrijebiti više puta.


Za odstranjivanje ostataka voska preporučujemo, upotrebu ulja s ekstraktom šipka nakon depilacije , kozmetike Lady Stella. Za smirujući učinak i učinak hlađenja te vlaženja i njegovanja kože preporučujemo još nanos balzama od šipka s učinkom hlađenja, dodatkom alantoina, vitaminom  C i paprenom metvicom, kozetike Lady Stella. 

 

Osim predstavljenog depilacijskog voska, imamo u ponudi i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL in IPL+RF (eLite) laser uređaje za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propustite ni profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na zalihi po, vrlo, povoljnim cijenama.

U našoj ponudi ćete naći i radne stolice za kozmetičarku i kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top