Roll on vosak za depilaciju - patron - ARGANOVO OLJE | veliki aplikator 100ml

1,01 EUR 0,81 EUR 2,05 EUR
Dostupno za nekoliko dana

Pakiranje: 100 ml uložak / patron.

Vosak za depilaciju s Roll on sustavom ARGANOVO ULJE pogodan je za primjenu na svim dijelovima tijela.

Posebno se preporučuje za korištenje na osjetljivim područjima jer omogućuje glatko i ravnomjerno nanošenje.

Vosak je topiv u ulju - skida se uljem, koje nađete ovdje.


Za upotrebu voska u kaseti - patronu trebate grijač za vosak (kliknite na link).

Šifra:
02060404501101022

Roll-on vosak ARGANOVO ULJE pruža izvrsno prianjanje te učinkovito i nježno uklanja dlačice. Sadržaj arganovog ulja posebno hrani kožu, a vosak omogućuje glatko i ravnomjerno nanošenje. Također je pogodan za korištenje na osjetljivim područjima kao što su brkovi, brada, pazusi i bikini zona.


Roll-on vosak ARGANOVO ULJE lako se uklanja trakicama za depilaciju i ne ostavlja tragove voska.

Roll-on vosak ARGANOVO ULJEje profesionalni proizvod namijenjen upotrebi u kozmetičkim salonima.

Nakon depilacije preporučujemo i upotrebu ulja nakon depilacije s ekstraktom šipka ili balzam s učinkom hlađenja za njegu kože s dodatkom alantoina, šipka i mentola kozmetike Lady Stella.

Vosak za depilaciju s Roll on sustavom pruža neagresivan način uklanjanja dlačica i time postiže odlične rezultate. Zbog sadržaja smole, vosak za depilaciju u Roll on ulošku može se koristiti na višoj temperaturi od tradicionalnih voskova. Zbog topline se pore otvaraju, ali se smola zbog tankog nanošenja odmah hladi i ne izaziva osjećaj topline. Zatim se lako uklanja pomoću trake.

 

Karakteristike visokokvalitetnog voska za depilaciju - roll on, koji je razvijen na temelju dugogodišnjeg iskustva i zahtjeva tržišta, su: nisko talište, dobra plastičnost i elastičnost pri nanošenju te nenadmašna ljepljivost za dlačice.

 

Vosak za depilaciju u Roll on ulošku osigurava ova svojstva korištenjem visokokvalitetnih sastojaka. Kvaliteti pridonosi i pravilno reguliran i automatiziran proizvodni proces te stroga kontrola kvalitete kako ulaznih materijala tako i gotovih proizvoda.

 

Upute za upotrebu: 

Vosak za depilaciju u ulošku - roll on zagrijava se u grijaču voska namijenjenom zagrijavanju roll on voskova oko 20 minuta. Prije zagrijavanja s valjka se skida ljepljiva traka, a zatim se trakom za depilaciju provjerava okretanje valjka. Zatim se vosak za depilaciju nanosi na kožu u tankom sloju u smjeru rasta dlačica. Traka za depilaciju se stavlja na namazano područje i gladi se dok potpuno ne prione na vosak. Traka za depilaciju se zatim uklanja snažnim povlačenjem trake u smjeru suprotnom od rasta dlačica.

Vosak je topiv u ulju - uklanja se uljem.

 


 

Sastav (INCI): 

cera depilatoria olio d argan INCI

 

Odgovorna osoba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy  

 

 

Osim predstavljenog depilacijskog voska  imamo u ponudi i  kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i  IPL i IPL+RF (eLite) laser uređaje za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propustite ni profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na zalihi po vrlo povoljnim cijenama.

U našoj ponudi naći ćete i  radne stolice za kozmetičarku i  kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top