Roll on vosak za depilaciju - patron - GOJI BOBICE| veliki aplikator 100ml

1,01 EUR 0,81 EUR 1,95 EUR
Dostupno

Pakiranje: 100ml uložak / patron.  

Depilacijski vosak sa Roll on sistemom je primjeren za sve vrste kože, posebno za osjetljive predjele, jer na kožu djeluje smirujuće i regeneracijski.

Vosak  je topiv u ulju – odstrani se sa uljem, kojeg nađete ovdje.


Šifra:
02060404501101052

Roll-on vosak GOJI BOBICE sa sadržajem goji bobica pruža izvrsno prianjanje te učinkovito i nježno uklanja jake dlačice. Sadržaj aktivnih sastojaka goji bobica, bogatih aminokiselinama i vrijednim antioksidansima, koži daje esenciju mladosti. Visok sadržaj vitamina C jača kolagena vlakna i smanjuje crvenilo.

Roll-on vosak GOJI BOBICE lako se uklanja trakicama za depilaciju i ne ostavlja tragove voska.

Roll-on vosak GOJI BOBICE je profesionalni proizvod namijenjen upotrebi u kozmetičkim salonima.

Nakon depilacije preporučamo i postdepilacijsko ulje s ekstraktom šipka ili balzam s učinkom hlađenja za njegu kože s dodatkom alantoina, šipka i mentola kozmetike Lady Stella.

Vosak za depilaciju s Roll on sustavom pruža neagresivan način uklanjanja dlačica i time postiže odlične rezultate. Zbog sadržaja smole, vosak za depilaciju u Roll on ulošku može se koristiti na višoj temperaturi od tradicionalnih voskova. Zbog topline se pore otvaraju, ali se smola zbog tankog nanošenja odmah hladi i ne izaziva osjećaj topline. Zatim se lako uklanja pomoću trake.

Karakteristike visokokvalitetnog voska za depilaciju - roll on, koji je razvijen na temelju dugogodišnjeg iskustva i zahtjeva tržišta, su: nisko talište, dobra plastičnost i elastičnost pri nanošenju te nenadmašna ljepljivost za dlačice.

Vosak za depilaciju u Roll on ulošku osigurava ova svojstva korištenjem visokokvalitetnih sastojaka. Kvaliteti pridonosi i pravilno reguliran i automatiziran proizvodni proces te stroga kontrola kvalitete kako ulaznih materijala tako i gotovih proizvoda.

 

Upute za upotrebu: 

 

Vosak za depilaciju u ulošku - roll on zagrijava se u grijaču voska namijenjenom zagrijavanju roll on voskova oko 20 minuta. Prije zagrijavanja s valjka se skida ljepljiva traka, a zatim se trakom za depilaciju provjerava okretanje valjka. Zatim se vosak za depilaciju nanosi na kožu u tankom sloju u smjeru rasta dlačica. Traka za depilaciju se stavlja na namazano područje i prolazi preko nje sve dok potpuno ne prione na vosak. Traka za depilaciju se zatim uklanja snažnim povlačenjem trake u smjeru suprotnom od rasta dlačica.

Vosak je topiv u ulju - uklanja se uljem.


 

Osim predstavljenog depilacijskog voska  imamo u ponudi i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL i IPL+RF (eLite) laser uređaje za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propustite ni profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na zalihi po vrlo povoljnim cijenama.

U našoj ponudi naći ćete i radne stolice za kozmetičarku i kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

 

 

Za dodatne informacije nas nazovite na tel: 0038659/047-151 ili 097 665 2562.

 

Ako želite biti prvi obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, prijavite se na našu internet stranicu kao korisnik. Za prijavu kliknite ovdje.

 

 

Slike mogu biti simbolične, obilježja i cijene proizvoda se mogu mijenjati bez prethodne obavijesti. 

 

Sastav (INCI):

cera depilatoria bacche di goji


Odgovorna osoba: Stella Zrt. H-1142 Budapest, Szőnyi út 41.


 

 

Kozmetička oprema. Prodaja kozmetičke opreme.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top