Vosak za depilaciju - patron - roll on | AZULEN | veliki aplikator 100ml

1,18 EUR 0,94 EUR 2,05 EUR
Dostupno

Depilacijski vosak sa Roll on sistemom AZULEN je primjeren za upotrebu na svim područjima tijela.

Sadrži prirodni vosak i guaiazulen. 

Vosak za depilaciju je topiv u ulju – odstrani se uljem.

Pakiranje voska za depilaciju: 100ml uložak / patron / roll-on.  

Šifra: 02060404501101003 

Vosak za depilaciju roll on azulen - patron pogodan je za depilaciju svih dijelova tijela. Ključni aktivni sastojak roll on voska za depilaciju je guaiazulene i posebno je pogodan za upotrebu na osjetljivim područjima. Zbog učinkovitog roll-on aplikatora i laganog sastava voska omogućuje tanko i ravnomjerno nanošenje.

Vosak za depilaciju je profesionalni proizvod za upotrebu u kozmetičkim salonima.

 

Vosak za depilaciju s Roll on sustavom pruža neagresivan način uklanjanja dlačica i time postiže odlične rezultate. Zbog sadržaja smole, vosak za depilaciju u Roll on patronu može se koristiti na višoj temperaturi od tradicionalnih voskova. Zbog topline se pore otvaraju, ali se smola zbog tankog nanošenja odmah hladi i ne izaziva osjećaj topline. Zatim se lako uklanja pomoću trake.

 

Karakteristike visokokvalitetnog voska za depilaciju - roll on, koji je razvijen na temelju dugogodišnjeg iskustva i zahtjeva tržišta, su: nisko talište, dobra plastičnost i elastičnost pri nanošenju te nenadmašna ljepljivost za dlačice.

 

Vosak za depilaciju u Roll on patronu osigurava ova svojstva korištenjem visokokvalitetnih sastojaka. Kvaliteti pridonosi i pravilno reguliran i automatiziran proizvodni proces te stroga kontrola kvalitete kako ulaznih materijala tako i gotovih proizvoda.

 

 

Upute za upotrebu: 

Vosak za depilaciju u patronu - roll on zagrijava se u grijaču voska namijenjenom zagrijavanju roll on voskova oko 20 minuta. Prije zagrijavanja s valjka se skida ljepljiva traka, a zatim se trakom za depilaciju provjerava okretanje valjka. Zatim se vosak za depilaciju nanosi na kožu u tankom sloju u smjeru rasta dlačica. Traka za depilaciju se stavlja na podmazano područje i maže se dok potpuno ne prione na vosak. Traka za depilaciju se zatim uklanja snažnim povlačenjem trake u smjeru suprotnom od rasta dlačica.

 

Vosak je topiv u ulju – odstrani se uljem.

Nakon depilacije također preporučamo korištenje postdepilacijskog ulja s ekstraktom šipka ili balzama s učinkom hlađenja za njegu kože s dodatkom alantoina, šipka i mentola kozmetike Lady Stella.

 

Sastav (INCI): 

cera depilatoria azulene

 

Odgovorna osoba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy  

 

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top