Roll on vosak za depilaciju - patron - ALOE VERA | veliki aplikator 100ml

1,01 EUR 0,81 EUR 2,05 EUR
Dostupno

Pakiranje: 100ml uložak / patron.  

Depilacijski vosak sa Roll on sistemom ALOE VERA je primjeren za sve vrste kože, posebno za osjetljive predjele.

Aloe vera kožu vlaži i smiruje. 

Vosak  je topivu u ulju – odstrani se sa uljem, kojeg nađete ovdje.

Za upotrebu voska u kaseti - patronu trebate grijač za vosak ( za njega kliknite ovdje).

Šifra:
02060404501101009

Roll-on vosak ALOE VERA nudi izvrsno prianjanje te učinkovito i nježno uklanja jake dlačice. Sadržaj aloe vere vlaži i umiruje kožu, pa je korištenje roll on voska pogodno i za depilaciju osjetljivih područja.

Roll-on vosak ALOE VERA lako se uklanja trakicama za depilaciju i ne ostavlja tragove voska.

Roll-on vosak ALOE VERA je profesionalni proizvod namijenjen upotrebi u kozmetičkim salonima.

Nakon depilacije preporučujemo i upotrebu ulja nakon depilacije s ekstraktom šipka ili balzam s učinkom hlađenja za njegu kože s dodatkom alantoina, šipka i mentola kozmetike Lady Stella.


Vosak za depilaciju s Roll on sustavom pruža neagresivan način uklanjanja dlačica i time postiže odlične rezultate. Zbog sadržaja smole, vosak za depilaciju u Roll on ulošku može se koristiti na višoj temperaturi od tradicionalnih voskova. Zbog topline se pore otvaraju, ali se smola zbog tankog nanošenja odmah hladi i ne izaziva osjećaj topline. Zatim se lako uklanja pomoću trake.

 

Karakteristike visokokvalitetnog voska za depilaciju - roll on, koji je razvijen na temelju dugogodišnjeg iskustva i zahtjeva tržišta, su: nisko talište, dobra plastičnost i elastičnost pri nanošenju te nenadmašna ljepljivost za dlačice.

 

Vosak za depilaciju u Roll on ulošku osigurava ova svojstva korištenjem visokokvalitetnih sastojaka. Kvaliteti pridonosi i pravilno reguliran i automatiziran proizvodni proces te stroga kontrola kvalitete kako ulaznih materijala tako i gotovih proizvoda.

 

Upute za upotrebu: 

Vosak za depilaciju u ulošku - roll on zagrijava se u grijaču voska namijenjenom zagrijavanju roll on voskova oko 20 minuta. Prije zagrijavanja s valjka se skida ljepljiva traka, a zatim se trakom za depilaciju provjerava okretanje valjka. Zatim se vosak za depilaciju nanosi na kožu u tankom sloju u smjeru rasta dlačica. Traka za depilaciju se stavlja na namazano područje i prolazi preko nje sve dok potpuno ne prione na vosak. Traka za depilaciju se zatim uklanja snažnim povlačenjem trake u smjeru suprotnom od rasta dlačica.

Vosak je topiv u ulju - uklanja se uljem.

 

 

Sastav (INCI): 

cera depilatoria aloe vera

 

Odgovorna osoba: ROIAL S.R.L., Via Grosseto, 41, 51031 Agliana (PT), Italy  

 

Osim predstavljenog depilacijskog voska  imamo u ponudi i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL i IPL+RF (eLite) laser uređaje za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propustite ni profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na zalihi po vrlo povoljnim cijenama.

U našoj ponudi naći ćete i radne stolice za kozmetičarku i kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top