Mikrodermoabrazija Fox F-319A

568,65 EUR 454,92 EUR
Dostupno

Dimenzije: 37 x 27,5 x 14cm.

Radna snaga: 65W

Tlak - pritisak: 0-0,8bar.

Postavke rada: 15 min.

 

Moderan i kompaktan višenamjenski uređaj za izvođenje dijamantne mikrodermoabrazije služi za nježno brušenje i uklanjanje mrtvih stanica s površinskog sloja kože. Osim uređaja i drške, uređaj za mikrodermoabraziju sadrži i set različitih dijamantnih nastavaka za tretiranje zona lica, male površine (kao što je područje nosa, pojedinačne bore, strije i sl.) i veće nastavke za tretiranje područja tijela. Dodaci se međusobno razlikuju i po grubosti samih dijamanata. Tako možete birati između nastavaka za blagu eksfolijaciju ili ljuštenje i između nastavaka koji imaju oštriju površinu dijamantnih nastavaka, što omogućuje dublje djelovanje.

 

Video

 

Pomoću uređaja za mikrodermoabraziju možete postići brojne pozitivne učinke na kožu, jer piling potiče stanice na regeneraciju, poboljšava izgled kožnih nedostataka, rješava hiperpigmentacije, koža poprima ujednačeniju boju, postaje glađa, mekša, a stanje kože sklone aknama i borama poboljšava. Nakon primjene dijamantne mikrodermoabrazije poboljšava se i upijanje kozmetičkih sredstava.

 

Osim predstavljenog proizvoda imamo u ponudi i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL in IPL+RF (eLite) laser uređaje za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propustite profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti so na zalogi po zelo ugodnih cenah.

U našoj ponudi ćete naći i radne stolice za kozmetičarku i kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

Ukoliko ne želite proizvod platiti jednokratno, omogućujemo Vam plaćanje na rate.

Uz kupnju na nekoliko rata, nudimo Vam i vrlo povoljan poslovni najam aparata i inventara - do 5 godina. U pravilu bez ikakve dokumentacije i u roku od sat vremena. Poslovni najam povoljno je rješenje i s poreznog stajališta budući da kupnja ne opterećuje vašu bilancu, a iznos najma vam predstavlja čisti trošak. Povoljna i brza opcija kupnje nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

Detalji
Premium Ne
Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top