Dijamantna dermoabrazija 4u1 Fox F-332 | MultiEquipment |

973,36 EUR 778,69 EUR
Dostupno

Kozmetički uređaj Fox-F332 ujedinjuje četiri funkcije u jednom uređaju: -dijamantna dermoabrazija (dijamantni piling), -ultrazvučna terapija za lice i tijelo, -toplo hladna terapija, -ultrazvučni čistač kože.

Dimenzije: 33,5  cm x 22,5 cm x 9,5 cm

 

Kod kupovine kozmetičkog uređaja 4u1 Fox F-332, dobijete četiri funkcije udružene u jednom uređaju i tako štedite novac kao i prostor, jer nećete trebati četiri različita uređaja za izvođenje tretmana. Cijena je povoljnija, nego da kupujete četiri pojedinačna uređaja. Kozmetički uređaj ima noviji dizajn kao i najnoviju tehnologiju, što pruža vrhunsko iskustvo za vas, kao i za vašu stranku. Ukoliko uređaj trenutno nije na zalihi, nabavimo ga u roku nekoliko dana.

 

Video

 

 

Uređaj objedinjuje četiri funkcije:
-dijamantna dermoabrazija (dijamantni piling),
-tretman s ultrazvukom za lice i tijelo,
-toplo hladna terapija,
-ultrazvučni čistač kože.

 

Dijamantna dermoabrazija je tehnologija, gdje se odstranjuje gornji sloj kože i tako se brže obnovi i poljepša koža te odstrane neki pigmenti, sitne bore i ožiljci.
Dijamantnu dermoabraziju ili dijamantni piling izvodimo tako, da s posebnim dijamantnim vrhovima, koji su različitih frakcija i pomoću vakuma, trljamo po predjelu, gdje želimo izvesti piling.

 

Tretman s ultrazvukom je neophodan u kozmetičkom salonu, jer s njim otklanjamo manje bore, poboljšamo izgled ''umorne kože'' te poboljšamo prokrvljenost u koži i podkožju. Ultrazvučni instrument ima dvije vrste djelovanja, neprekidno djelovanje i impulsno djelovanje. Kod neprekinutog valovanja je valovanje stalno, intenzitet se ne mijenja, a kod impulsnog valovanja se impulsi emitiraju vrlo kratko vrijeme. Ultrazvučna funkcija je primjerena za upotrebu pri bilo kojem problemu s kožom, zato je priznata među kozmetičkim stručnjacima. Ultrazvuk stimulira kožu, pospješuje metabolizam, stimulira krvnu i limfnu cirkulaciju, aktivira stanice duboko u podkožju i doprinosi jačanju imuniteta.

Učinci ultrazvučne terapije:

1. Obnavlja kožu i tako smanjuje opseg oštećene kože.
2. Zbog masažnog učinka dolazi do toga, da koža lakše apsorbira hranjive tvari.
3. Pospješuje cirkulaciju krvi na predjelu tijela gdje izvodimo tretman i poboljšava metabolizam.
4. Topi potkožnu masnoću, pospješuje apsorpciju, otklanja nakupljeni višak vode i razgrađuje nakupljeni višak masnoće, poboljšava stanje opuštene kože ispod očiju i tamnih kolutova oko očiju.
5. Liječi kožu zahvaćenu aknama.

 

 

Toplo hladna terapija - opusti mišiće i kožu s ugodnom masažom. S hladnim dijelom sonde se sužavaju pore i kapilare, a koža se umiri. S toplim dijelom sonde, kožu pripremamo za dubinsko čišćenje ili nanošenje aktivnih djelotvornih proizvoda u dublje slojeve kože.

 

Ultrazvučni čistač kože je uređaj za dubinsko čišćenje kože, koji uz čišćenje još i zagladi bore, otkloni izgled ''umorne kože'',poboljša prokrvljenost kože, osvježi kožu i odstrani odumrle stanice s površine kože. Pokraj toga odstranjuje bubuljice i očisti pore.

Ultrazvučni čistač za kožu je iznimno popularan, višenamjenski instrument, među kozmetičarima. Dugotrajna praksa je dokaz njegove učinkovitosti kod njege lica. Penetracijski učinak ultrazvuka omogućuje tako masiranje kao i čišćenje kože. Kod korištenja proizvoda za njegu kože djeluje i na stanice duboko u podkožju.

Učinkovito odstranjuje pjegice, borice, prištiće, rožnati sloj kože i prljavštinu iz pora, tako da je koža opet vidljivo bijela, čista i elastična. Učinak čišćenja kože i odstranjivanje bubuljica je zaista impresivan.

 

Ukoliko proizvd ne želite plaćati u jednokratnom iznosu, omogućujemo plaćanje na obroke.

 

Osim predstavljenog proizvoda imamo u ponudi i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL in IPL+RF (eLite) laser uređaje za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propustite niti profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na zalihi po vrlo ugodnim cijenama.

U našoj ponudi ćete naći i radnu stolicu za kozmetičarku i kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

Osim kupovine na nekoliko obroka svima vam omogućujemo i vrlo povoljan poslovni najam aparata i inventara - na do 5 godina. U pravilu bez bilo kakve dokumentacije i u roku sat vremena. Poslovni najam je i iz troškovnog pogleda povoljno rješenje, jer kupovina ne optereti vašu bilancu, a iznos najma predstavlja čisti trošak. 

Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top