Kozmetički stup Fox-3051 je profesionalan, višenamjenski kozmetički uređaj namijenjen svim kozmetičkim i estetskim centrima. Kozmetički stup Fox-3051 uključuje kolica(Ref. 3050A), LED kozmetičko povećalo(Ref. 1006T) s 5x povećanjem i digitalnim vapozonom(Ref. F-300DT). Kolica imaju 4 predjele i 2 bočna vrata oblikovana za priručno spremanje dodataka. Kozmetički stup Fox-3051 sa svojom prostranošću omogućuje, uključivanje 2 kozmetička uređaja iz MultiEquipment serije, a udružiti se može do 12 različitih funkcija. Kozmetički stup Fox-3051 ima stabilnu konstrukciju s 4 kotača, koji omogućuju lako premještanje kolica.

 

VAPOZON – topla para navlaži i zagrije kožu, s tim se rašire pore, omekšaju komedomi i druge nečistoće kože. Para i ozon pospješe mikrocirkulaciju krvi, poboljša se metabolizam lokalnih stanica. Sve zajedno omogućuje lakše dubinsko čišćenje kože.

POVEĆALO – omogućuje trostruko povećanje kože i kožnih elemenata. Olakša pregled kože; određivanje veličine i masnoće pora, pronalaženje uzroka nastanka drugih pojava na koži, izvedbu epilacije i drugih njegujućih tretmana.

 

 Osim Kozmetičkog stupa Fox-3051 imamo u ponudi i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL in IPL+RF (eLite) laser uređaje za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propustite pogledati i profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na zalihi po vrlo povoljnim cijenama.

U našoj ponudi ćete naći i radnu stolicu za kozmetičarku i kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

Ukoliko SPA masažni kozmetički stol ne želite plaćati u jednokratnom iznosu, omogućujemo vam plaćanje na obroke.

 

Osim kupovine na nekoliko obroka svima vam omogućujemo i vrlo povoljan poslovni najam aparata i inventara - na do 5 godina. U pravilu bez bilo kakve dokumentacije i u sat vremena. Poslovni najam je i iz trškovnog pogleda povoljno rješenje, jer kupovina ne optereti vašu bilancu, a iznos najma vam predstavlja čisti trošak. 
Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top