vacuslim

Zbog mnogo upita, u sudjelovanju s Udruženjem kozmetičara Hrvatske, organiziramo besplatnu edukaciju za Vacuslim48 tretman, koji omogućuje gubljenje pola kilograma u samo pola sata i do čak 26 izgubljenih centimetara u samo jednom tretmanu!

Tretman Vacuslim48 je ovogodišnji novitet, koji je nadmašio sva očekivanja i puni termine zbog svojih jedinstvenih rezultata.




Paketi Vacuslim48 su namijenjeni profesionalnoj uporabi, zato ste svi zainteresirani vlasnici salona, uljudno pozvani na besplatnu edukaciju 9.10.2018, od 9-11h, koja će se održati u prostorijama Udruženja kozmetičara Hrvatske, Prostor Mjesnog odbora u Krugama 9.

Edukator kozmetičar, Tamara Trstenjak će se pobrinuti za opširno i praktično predstavljanje tog revolucionarnog tretmana.




Ne propuste ovu priliku i ponudite vašim klijentima, brzo te učinkovito gubljenje centimetara!

Po završetku edukacije Vacuslim 48, omogućujemo vam kupovinu, certifikat, promo materijal, te marketing materijal za Facebook.

Članovi Udruženja kozmetičara Hrvatske imaju 15% popusta na sve artikle sa našoj web stranici www.art-kozmetika.hr, a svi prisutni na edukaciji, besplatnu edukaciju.
Učlanite se u Udruženje kozmetičara Hrvatske sad. Posebna pogodnost, do kraja 2018. godine za samo 200,00 kn i iskoristite veliki popust za sve artikle od 15% na našoj web stranici www.art-kozmetika.hr
Srdačno pozivamo i Vas, koji ste već obavili kupovinu, ali zbog određenih razloga još niste uspjeli prisustvovati edukaciji.




Sve dodatne informacije o paketima naći ćete na sljedećem linku:

- StartUp paket: https://www.art-kozmetika.hr/oblikovanje-tijela-vacuslim-48-start-up.html
- Expert paket: https://www.art-kozmetika.hr/oblikovanje-tijela-vacuslim-48-expert.html

Zbog OGRANIČENOG broja mjesta, preporučamo prijavu na e-mail diana@art-pe.com ili telefon 097 665 25 62.

Lijepo vas pozdravlja cijela ekipa ART Kozmetike i Udruženja kozmetičara Hrvatske!