Festival kozmetike

 

Abeceda ljepote - Sajam estetike u Zagrebu

s popustima, odličnom nagradnom igrom i vrhunskom edukacijom ❤

Volimo reći kako ljepota nadahnjuje i inspirira, ljepota je ljepša strana života i baš svatko je lijep na svoj način! Stoga nam je iznimno drago što se i ove godine družimo na drugom Festivalu estetike, koji će se održati:

  • 1.12. od 10:00-19:00,
  • 2.12. od 10:00:-19:00,

u Plaza Event Centru u Zagrebu.

 


 

Sajam je namijenjen svima, koji su na bilo koji način povezani s industrijom ljepote - kozmetičkim i frizerskim salonom, SPA i wellness centrom, stiliziranjem noktiju i ostalim pojedincima, koji se bave ljepotom.

 


 

SAJAMSKI %%% POPUSTI!

Sigurno znate - koji proizvod bi si rado priuštili, ukoliko bi bio jeftiniji? :)

Pokraj vrhunske opreme i proizvoda za kozmetiku, frizerstvo, masažne, pedikerske, manikurne i medicinske tretmane, na sajmu dobit ćete na bilo koji kupljeni proizvod također 15% popusta!

Pogledajte u našoj internet trgovini ➡  www.art-kozmetika.hr

Potrošni materijal BeautyTim ćemo sniziti za čak 30%. Pogledajte ➡ www.art-kozmetika.hr/potrosni-materijal-beautytim.html

 


 

SAJAMSKI %%% KUPONI!

 

Na sajmu ćemo imati, posebne kupone pogodnosti, s kojima ćete moći, do ožujka, kupiti potrošni materijal s 30% popusta ili si odabrati bilo što iz naše internet trgovine s 10% popusta.

Potražite nas, pitajte za kupon!

 


 

NAGRADNA IGRA!

 

Na sajmu ispunite listić s nagradnom igrom i sudjelujte u izvlačenju, za nagradu Beauty Derma Roller i serum za smirivanje kože!

Korištenje Beauty Derma rollera ima intenzivan učinak na proizvodnju kolagena i elastina u koži, što dovodi do  mladenačke, čvrste i napete kože kao kod upotrebe injekcije botoxa. Pročitajte više na ➡ Beauty Derma Roller ➡ www.art-kozmetika.hr/beauty-derma-roler.html

 


 

EDUKACIJA!

Što je potrebno znati o IPL aparatima za sigurne tretmane i željene rezultate?

Professionalan edukator i kozmetičar Tamara Trstenjak će se pobrinuti za opširno predstavljanje trajnog odstranjivanja dlačica s različitim IPL aparatima. Predstavit će dvije metode izvođenja tretmana s različitim aplikatorima SHR i IPL+RF.

Odazovite se stručnoj edukaciji u subotu, 1.12.2018. od 15:00 do 15:40.

 

 

Srdačno vas pozdravlja ART-Kozmetika ekipa. Vidimo se! :)