Nega las poleti

 

TOP SAVJETI ZA NJEGU KOSE LJETI ♥

Ljeto donosi svašta lijepo i ugodno, u svakom slučaju za sobom ostavlja i neke posljedice. Ljetne vrućine nas zovu u svježa mora, rijeke, jezera i bazene na ugodno osvježenje.


 

Nažalost, slana i klorirana voda te vjetar, kosi ne odgovaraju. I štetne UV sunčeve zrake ostave za sobom posljedice, kao što su suha i lomljiva kosa. Kao za kožu, ljeti je potrebno pobrinuti se i za kosu te ju zaštiti od UV zračenja. 

 


Duža kosa

Pogotovo kod duge kose vrijedi, da se s kosom postupa nježno i da ju ne stežete jako. Postoji nekoliko prekrasnih frizura za kosu, od romantičnih punđi do pletenica, na tisuću načina.

Ne zaboravite kosu i redovno rasčešljati kroz dan, da izbjegnete nepotrebne čvorove u kosi - ljeti posebno posežemo za Dtangler četkama >>


Bojanje kose

Ako se odlučite za bojanje kose ljeti, preporučamo Vam, da kosu obojite barem 2 tjedna prije odlaska na more. Boja sama po sebi isuši kosu, a kristali soli na kosi još dodatno privlače agresivne sunčeve zrake, koje kosu nenormalno isušuju.

Ako je moguće, izbjegavajte upotrebu proizvoda, koji sadrže alkohol ili druge kemikalije. Ili barem ne pretjerujte s takvim sredstvima za njegu, jer je kosa već dovoljno opterećena.

Rješenje ćete naći u vrhunskom šamponu Vitaline za zaštitu obojane kose na osnovi ARGANOVOG ULJA u velikom pakiranju od 1 L >>


Šamponi

Za samu njegu kose je jako važno, da se kosa pere šamponima, koji su manje agresivni. Preporučamo one, koji su sastavljeni na osnovi ulja, jer već kod pranja kosi vraćaju izgubljenu vlagu. Rezultat je postojana boja, prilagodljivost, mekoća i lakše rasčešljavanje.

Naši stručnjaci savjetuju upotrebu Vitaline Golden njegujućeg i obnavljajućeg šampona s naprednom formulom i ekstraktom KERATINA >>


Balzam

Jako je važno, nanijeti hranjivi balzam ili masku. Kosu će nahraniti i brzo obnoviti, da bude ponovno prekrasna.

Super maska za kosu sadrži ARGANOVO ULJE i KERATIN te dubinski navlaži i nahrani kosu >>


Suha, oštećena kosa

Za izbjegavanje isušene, zamršene i neukroćene kose preporučamo njegu Lady Stella Vitaplex. S ovim proizvodom obnavljamo dublje slojeve strukture kose. Kod upotrebe Vitaplex Step 1 & Step 2 obnavljamo kosu iznutra i upotrebljavamo za zdraviji izgled kose.

Ako je kosa više oštećena i suha brže će biti vidljive promjene dubinskog djelovanja.

Mislite, da za Vašu kosu više nema rješenja? VARATE SE! Vitaplex set je namijenjen posebno za obnovu uništene kose. Opet ćete biti ponosni na svoju svilenu i sjajnu kosu >>