Električni masažni stol Rina

992,83 EUR 794,26 EUR
Dostupno za nekoliko dana

Specifikacije: 

1x elektromotor,
hidravlično nastavljiv naslon za hrbet od -25° do 85°.
Oblazinjenje: PU usnje - bele barve - 6 cm,
Dvig: 50 - 90 cm ,
Mere: 194 x 71 / 50 - 90 cm ,
Max obremenitev: 210kg ,
Teža: 73kg.

Električni masažni stol Rina

Električni masažni stol Rina

Masažna električno nastavljiva miza Rina će oduševiti svakog masera i terapeuta jer omogućuje podizanje kompletne površine od 50 do 90 cm. U tom rasponu će svatko naći poziciju koja će mu potpuno odgovarati.  

 

Lakše upravljanje stola omogućuje elektromotor koji upravlja visinom električnog masažnog stola pomoću ručnog daljinskog upravljača, a tijekom svog djelovanja iznimno je tih te ne prouzrokuje nikakve vibracije, što će omogučiti dodatnu udobnost za vaše stranke. 
Naslon za leđa moguće je dodatno podesiti pomoću hidraulike između -25° i 85°.

Električna masažna miza Rina nudi jednostavno kretanje pomoću namještenih kotača i iznimnu udobnost zbog PU presvlake s debljinom od 6 cm

 

 masažna miza

 

Masažni stol prikladan je za izvođenje svih vrsta masaža, tako klasičnih, kao i specijaliziranih. Stol se može koristiti i za izvođenje klasične masaže cijelog tijela ili samo pojedinačnog dijela tijela. Prikladan je i za izvođenje sportskih, terapeutskih i anti-celulitnih tretmana. Specijalnost masažnost stola je maksimalno prilagođavanje pozicije na glatko izvođenje bilo koje vrste masaže s najmanje napora, a još posebno za izvođenje terapeutske masaže gdje je podešavanje stola od ključne važnost. 


Razgledavanje masažnog stola    

Po prethodnom dogovoru možete naše masažne stolove pogledati u bilo koje vrijeme. Razgledavanje moguće je i u večernjim satima i tijekom vikenda, jer je često to jedina prilika za kupovino radnog pribora zbog radnog vremena. 

Dobavni rok
U našem izložbenom salonu imamo u svakom trenutku na zalihi više različlitih modela masažnih stolova. U slučaju da vašeg odabranog stola trenutno nemamo na zalihi, većina je stolova dobavljiva u roku od nekoliko dana.  

Presvlaka
Za savršenu udobnost vaših stranaka pobrinut će se presvlaka masažnog stola. Kompaktna pjena s debljinom od 9 cm, koju prekriva kvalitetna PU koža, omogućuje jednostavno održavanje i čišćenje. 

Stabilnost
Za pomicanje masažnog stola namještena su četiri kotača koja su i sklopiva. Kada su kotači sklopljeni, stol je iznimno stabilan zbog kompaktnog okvira samog masažnog stola. 

 


Njega lica
Masažni stol prikladan je i za izvođenje svih vrsta tretmana lica. 

    masažna miza

 

 

Podešavanje pomoću elektromotora
Za jednostavno podešavanje masažnog stola pobrinut će se elektromotor, pomoću kojega se podešava visina stola. Upravljanje elektromotorima iznimno će olakšati vaš rad tijekom podešavanja pozicije stola. Vaše stranke će se ugodno osjećati tijekom promjene pozicije masažnog stola. 

Dostava
Za način dostave masažnog stola dogovaramo se sa svakim kupcem posebno da možemo skupa odabrati najoptimalniju mogućnost. Kupljeni proizvod možemo vam dostaviti mi, a možete ga preuzeti i sami ili ga možete primiti poštom. .

 


Za dodatne informacije možete nas nazvati na tel: 059/047-151 ili gsm: 041/794-492

 

Osim kupovine, omogućujemo svima i iznimno povoljan poslovni najam uređaja i inventara - do 5 godina bez ikakve dokumentacije, i to u roku od 1 sata. Poslovni najam povoljno je rješenje i što se tiče poreza, pošto kupovina ne opterećuje vašu bilancu, a iznos najma predstavlja vam čisti trošak.

Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

 

Za dodatne informacije možete nas nazvati na broj: +386(0)59/047-151 ili gsm: 041/794-492.

Ukoliko želite prvi biti obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, prijavite se na našoj internetskoj stranici kao korisnik. Za prijavu kliknite ovdje.

 

Pogledajte i naše ostale masažne stolove i prijenosne masažne stolove.


Ako želite najlakši prijenosni masažni stol na tržištu, u ponudi je Aluminijasti prijenosni masažni stol, gdje model ''S''  teži samo 11 kg.

Pogledajte i IPL+RF laserski uređaj eLite CAR (kliknite na sliku).

                IPL+RF laser naprava eLite CAR
                         Vrhunski IPL+RF laser  

 

Slike mogu biti simbolične, svojstva i cijene proizvoda mogu se mijenjati bez prethodne obavijesti. 

 

Masažni stol. Masažni stolovi.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top