Masažni terapeutski stol Rora Fox-2234A | Acrum |

1.638,32 EUR 1.310,66 EUR 1.710,04 EUR
Dostava 14 dana

 Specifikacije: 

3x elektromotor
Presvlaka: PU koža - bijele boje - cca. 8 cm

Podizanje: 55 - 95 cm
Mjere: 200 x 73 / 92 cm 
Max opterećenje: 200kg 
Težina: 83kg
Pakiranje: 204 x 75 x 55cm 
Bruto težina: 98kg
Boja: bijela

Dobava u sastavu kao na slici - s kotačima, naslonima za ruke i rolo-držačem za papirnate ručnike.

Masažni terapeutski stol Rora Fox-2234A

Masažni terapeutski stol Rora Fox-2234A

Terapeutski, električno postavljiv masažni stol Fox-2234A će oduševiti svakog masera i terapeuta, jer omogućuje podizanje cijele površine od 55 do 95 cm. U tom rasponu će svatko pronaći poziciju, koja mu savršeno odgovara. Prilagođavanje je omogućeno čak do te mjere, da se može upotrebljavati i u kiropraktici.

Lakše upravljanje stolom omogućuju tri elektromotora, koja su tijekom svog rada iznimno tiha i ne uzrokuju nikakve trzajeve i vibracije, što će dodatno doprinijeti udobnosti vaše stranke.

 

 masažna miza

 

Masažni stol je primjeren za izvođenje svih vrsta masaža, kako za klasične tako i za specijalne. Možete ga upotrebljavati za izvođenje klasične masaže cijelog tijela ili samo pojedinog dijela tijela. Također je primjeren za izvođenje sportskih, terapeutskih i anticelulitnih masaža.
Posebnost masažnog stola je maksimalno prilagođavanje pozicije za, nesmetano, izvođenje bilo koje vrste masaža, uz minimalni napor. Posebno, za izvođenje terapeutske masaže gdje je postavljanje stola od velikog značaja.

masažna miza

 

Razgledavanje masažnog stola 
Po prethodnom dogovoru, moguće je masažni stol razgledati bilo kad. Također, i u večernjim satima i tijekom vikenda. Jer je zbog radnog tempa, često, to jedina mogućnost, kada si uzmemo vremena za kupovinu radnih pomagala.

Rok dobave
U svakom trenutku imamo u našem izložbenom salonu, na zalihi, više različitih modela masažnih stolova. U slučaju, da vaš izabrani masažni stol, trenutno, nije na zalihi - večina je dobavljiva u roku nekoliko dana.

Presvlaka
Za potpunu udobnost vaših stranaka pobrinut će se presvlaka masažnog stola. Kompaktnu, 8 cm debelu, pijenu prekriva kvalitetna PU koža, koja je iznimno izdržljiva i jednostavna za čišćenje.

Stabilnost
Za premiještanje masažnog stola ugrađena su četiri kotača, koja su sklopiva. Kad su kotači sklopljeni, sam stol je vrlo stabilan, zbog kompaktne konstrukcije samog masažnog stola.

Njega lica
Masažni stol je priručan i za izvođenje svih vrsta tretmana lica.

    masažna miza

 

Postavljanje pomoću elektromotora
Za jednostavno upravljanje masažnim stolom brinu tri elektromotora, pomoću kojih se postavlja visina, naklon leđnog dijela i naklon donjeg dijela stola. Upravljanje s elektromotorima će konkretno olakšati vaš rad pri postavljanju pozicije stola. Vašim strankama će, prije svega, biti udobnije tijekom mijenjanja pozicije masažnog stola.

Dostava
Za način dostave, masažnog stola, dogovorimo se sa svakom strankom posebno i zajedno odaberemo mogućnost, koja vam najbolje odgovara. Kupljen proizvod vam možemo dostaviti mi, možete ga preuzeti sami ili vam ga pošaljemo putem pošte.

 

Ukoliko masažni stol ne želite plačati u jednkratnom iznosu, omogućujemo vam plaćanje na rate.

 

Osim kupovine na nekoliko rata svima vam omogućujemo i vrlo povoljan poslovni najam aparata i inventara - na do 5 godina. U pravilu bez bilo kakve dokumentacije i u roku sat vremena. Poslovni najam je i iz troškovnog pogleda povoljno rješenje, jer kupovina ne optereti vašu bilancu, a iznos najma predstavlja čisti trošak. Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

 

Art-kozmetika kontakt

 

 

 

 Tel: 0038597/665-2562 ili GSM: 0038651/883-444


Možete poslati pitanja na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Ako želite biti prvi obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, prijavite se na našu internet stranicu kao korisnik. Za prijavu kliknite ovdje.

 

 

Razgledajte još i ostale masažne stolove i prijenosne masažne stolove.

Ako želite najlakši prijenosni masažni stol na tržištu, u ponudi  imamo Aluminijski prijenosni masažni stol, čiji model ''S''  teži samo 11 kg.

Pogledajte još i IPL+RF laser uređaj eLite CAR (kliknite na sliku).

                IPL+RF laser naprava eLite CAR
                         Vrhunski IPL+RF laser  

 

Slike mogu biti simbolične, obilježja i cijene proizvoda se mogu mijenjati bez prethodne najave.

 

Masažni stolovi. Masažni stol.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top