Uređaj za manikuru / pedikuru "FOOTDRILL"

466,19 EUR 372,95 EUR
Dostupno

Profesionalni aparat za manikuru/pedikuru "FOOTDRILL" omogućuje precizno oblikovanje i njegu noktiju Vaših ruku ili nogu.

Garancija: 1 godina. Servis osiguran i nakon isteka jamstvenog roka.


* Za pravilno djelovanje je obavezna upotreba spreja za održavanje drški za pedikuru. (kliknite za pregled)

Uređaj za manikuru/pedikuru "FOOTDRILL" je profesionalni jednoručni aparat za brušenje i oblikovanje prirodnih ili umjetnih noktiju.

Uređaj za manikuru/pedikuru "FOOTDRILL" doseže 40.000 okretaja u minuti i može se okretati u oba smjera. Regulacija brzine i podesiv smjer vrtnje preko dva odvojena prekidača omogućuju iznimno precizno oblikovanje i njegu noktiju. Rezultati manikure i pedikure s brusilicom za nokte premašit će očekivanja vaših kupaca, a nožna papučica za uključivanje/isključivanje olakšat će vam posao.

Uređaj za manikuru/pedikuru "FOOTDRILL" nezaobilazan je kozmetički pribor za vaš salon zbog svojih praktičnih dimenzija, male težine i drške.

 

POSEBNO UPOZORENJE: NASTAVAK ZA BRUšENJE UVIJEK MORA BITI U DRŠCI ČAK I KADA SE UREĐAJ NE KORISTI!!!

 

Na uređaj za manikuru / pedikuru "FOOTDRILL" dajemo 1 godinu garancije.


Imamo vlastiti servisni centar za pružanje garancijskih i servisnih usluga. Kako bi naši kupci i nakon kupnje bili zadovoljni, nudimo i mogućnost momentalne zamjene drške za nesmetani rad.Osim uređaja za manikuru, na zalihi imamo i veliki izbor alata, stolica, kolica, sterilizatora i ostalog.
Omogućujemo i kupnju na rate i odgođeno plaćanje.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top