Presoterapija / limfna drenaža Fox F-826 | U-tech |

1.019,47 EUR 815,57 EUR
Dostava 14 dana

Važno: Kozmetički uređaj Fox F-826 | U-Tech | je moguće dobiti u samo nekoliko dana.

Dimenzije uređaja za limfnu drenažu: 66 x 45 x 18,5 cm. 

Presoterapija / limfna drenaža Fox F-826 | U-tech |

Kozmetički uređaj Fox F-826 ima 2 funkcije: presoterapiju ili strojnu limfnu drenažu.

Presoterapija je terapeutski tretman, koji je predstavljen kao alternativna mogućnost ručne limfne drenaže. Temelji se na kontroliranom tlaku zraka za noge, trbuh i ruke. Cilj presoterapije je aktivacija boljeg protoka krvi k srcu i posljedično pomaže kod problema s nakupljanjem vode pod kožom i upaljenim venama.

Presoterapija je sastavljena iz sistema u obliku odjeće, pri kojoj se s napuhivanjem zraka u različite dijelove odjeće napravi tlak, koji aktivno pritišće na dijelove tijela.


Presoterapija ili strojna limfna drenaža:
 

- pospješuje cirkulaciju i tako spriječava nastanak upaljenih vena – preporučuje se osobama koje puno sjede ili stoje;

- pomaže kod obikovanja tijela, dobro utjeće na odstranjivanje celulita i masnoća, prije svega u kombinaciji s još drugim programima;

- blagotvorno i opuštajuće utjeće na cijeli organizam;

- pomaže kod izlučivanja toksičnih tvari iz organizma tako da stimulira venski i limfni protok;

- pospješuje izlučivanje viška tekućine iz tijela.

Presoterapija je zasnovana tako, da s točno nadziranim zračnim pritisckima pritišće na dijelove tijela, gdje imamo obučenu  posebnu odjeću. Mogućnost djelovanja je na nogama, rukama, predjelu struka i stražnjice. Uređaj za presoterapiju je primjeren za upotrebu u kozmetičkim salonima i za kućnu terapiju. Posebno se preporučuje ljudima, koji imaju probleme s nakupljanjem vode i s upaljenim venama.

Presoterapija je primjerena za:

- liječenje limfnih problema

- Edema

- Celulit i kožu s jamicama

- Spriječavanje problema krvnih žila i simptoma ( otečene i umorne noge, zadržavanje tekućine, edema). Moguće i za otečene noge kod trudnoće.

- Spriječavanje celulita

- Slabo periferno kruženje tekućine

- Strije

- Fizioterapija

- Zatvor

- Poslijeporođajna njega

- Neurološke bolesti ( hemiplegija, paraplegija )

- Nakon liposukcije, nakon operacijskog tretmana

- Mišični i artikulacijski problemi

- Menopauza

- Lokalizirano oticanje

 

Koje su kontraindikacije:

- Visoki krvni tlak

- Stezanje žila

- Čirevi

- Površinska upala vena flebitis

- Infekcije

- Limfangitis (infekcija limfnih vena)

- Smetnje srca i krvnih žila

- Sklonost k pojavljivanju krvnih ugrušaka

- Zatajenje srca ili bubrega i pomanjkanje zraka (zadihanost)

- Trudnoća (ne na trebušnom dijelu)

- Astma

- Infekcijski artritis

- Neoplazme (nenormalan rast staničnog tkiva)

- Akutne upale

 

Programi A, B, C inflacije odjeće

PROGRAM A:

Je namjenjen za limfnu drenažu koji upotrebljavaju i izvode fizioterapeuti. Upotrebljava se kod teških nogu i opuštajuće masaže. Proces inflacije je postupan i lagano izveden.

Postupak inflacije: 

Dio koji želimo tretirati izaberemo s tipkom SELECT (cijelo tijelo, noge i ruke ili trbušni dio) i zatim se postupno počnu različiti dijelovi napuhivati do zadnjeg dijela. Dijelovi označeni s A će početi djelovati i zatim će postupno početi i B, C i D. Svaki dio će biti napuhnut s zrakom u 8 sekundi. Nakon postupka napuhavanja zrak još dva puta opkruži. Nakon postupka kruženja  je svaki dio napuhnjen u 8 sekundi, uzastopno. 

PROGRAM B:

Je zamišljen za spriječavanje zadržavanja tekućine i spriječavanje celulita. Dijelovi se brže napuhnu nego u programu A.

Postopuk inflacije:

Nakon izabranog predjela tretiranja s tipkom SELECT ( cijelo tijelo, noge i ruke ili trbušni dio) se počnu različiti dijelovi napuhivati iz zadnje kraja. Dijelovi označeni s slovom A će prvi početi djelovati i kad ti predjeli završe počnu predjeli B, C i D djelovati u brzom programu.

PROGRAM C: (kombinirani program)

Postupak inflacije: izmjenično napuhivanje

1. - Počinje s napuhavanjem A predjela ( noge i ruke ).

2. - Napuhivanje predjela C ( podlaktice ).

3. - Napuhivaje donjeg dijela, trbušnog dijela (E).

4. - Napuhivanje predjela B ( zapešća i gležnjevi ).

5. - Napuhivanje predjela D ( stražnjica i biceps )

6. - Cijeli ciklus završava s napuhivanjem gornjeg trbušnog dijela (E).

 

Presoterapija deli obleke

 

 

U komplet su uključene manšete za izvođenje presoterapije. 

Presotrapija

Upravljanje presoterpijom je jako jednostavno. Na nadzornoj ploči postavljate vrijeme djelovanja, jačinu djelovanja i program djelovanja presoterapije.

Presotrapija

 

Presoterapiju izvodimo s aparatom Fox F-826. Taj tretman je prirodni "čistač sistem" našeg tijela. Limfni sistem nema svoje pumpe pa ga s presoterapijom potaknemo, da brže izluči otpadne tvari i ujedno obnovi tijelo. Tjelesnom tkivu s tim pomaže da dođe u zdravo, pomlađeno stanje. Dobro djelujući limfni sistem znači jako učinkovitu detoksikaciju organizma. Presoterapija je još posebno primjerena kod problema oticanja nogu te kod svih tretmana oblikovanja tijela.

U našem tijelu imamo sistem limfnih i krvnih vena. Limfni dio je samo polovica sistema, samo odvodni dio. Limfni sistem za razliku od krvnog dijela nema vlastite pumpe, koje bi pospješile djelovanje limfe. Zato je odvod otpadnih tvari iz tijela ovisan od stimulacije limfnoga sistema. Zbog toga presoterapija blagotvorno i učinkovito utjeće na djelovanje limfnog sustava i s tim na odvodnju otpadnih tvari iz tijela.
Osobita namjena presoterapije je normalizirati tjelesno tkivo i vratiti ga u njegovu prirodnu ravnotežu. Na ta način omogućujemo stanicama, da se same regeneriraju.

 

Pokraj predstavljene presoterapije imamo u ponudi također ostale kozmetičke uređaje   za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL i IPL+RF (eLite) laser uređaj za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propusti također profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na zalihi po jako ugodnim cijenama.

 

 

Ukoliko kozmetičke uređaje ne želite plačati u jednokratnom iznosu, omogućujemo plačanje na obroke.

Pokraj kupovine na više obroka svima vam omogućujemo također jako ugodan poslovni najam aparata i inventara - na do 5 godina. U pravilu bez ikakave dokumentacije i u  toku jednog sata. Poslovni najam je također iz poreznog gledišta povoljno rješenje, jer kupnja ne opterećuje vašu bilancu, a iznos najma je čisti trošak.
Ugodna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top