ShapeART 2 - najnovija tehnologija za oblikovanje tijela i u salonu ljepote Ana Žigante

Shape ART je najnapredniji aparat na trežištu za oblikovanje tijela,  uklanjanje celulita i liftinga kože.

Radiofrekvencija, infracrvene (IR) zrake, lipomasaža, vakuum i vakuum dvoglava kavitacija - sve to u izvrsnom uređaju ShapeART II.

 

Djeluje kao »nekirurška liposukcija« . Rezultat je vidljiv već kod prvog tretmana (od 1-4 cm), a cijelom organizmu omogućimo da se pročisti, poboljša prokrvljenost i tonus kože te odstrani celulit.

Radiofrekvencija, infracrvene (IR) zrake, lipomasaža, vakuum i vakuum dvoglava kavitacija - sve to u izvrsnom uređaju ShapeART II. To znači, da dobijete čak 5 različitih i izvrsnih tehnologija za oblikovanje tijela u jednom iznimno kvalitetnom i priručnom uređaju.

ShapeART II predstavlja kvalitetniji i poboljšan sistem, već poznatog vrhunskog sistema ShapeART + | 5u1 jer sadrži mnoštvo boljih specifikacija, koje ga čine superiornijim u skoro svakom pogledu.

Za razliku od prijašnjih verzija/inačica, ShapeART 2 se može pohvaliti s potpuno jednostavnim ručnim sistemom čišćenja cijevi, što omogućuje (kod pravilnog održavanja) potpuno nesmetan rad bez bilo kakvih viškova tvari u samim cijevima ili drškama uređaja ShapeART.