Diodni laser TrisCAM i u kozmetičkom salonu Sara iz Dravograda

Obratila nam se Sara, vlasnica kozmetičkog salona Sara iz Dravograda.

Željela je svojim kupcima ponuditi nešto novo. Odlučila se za naš Diodni laser TrisCAM.

 

Klijentima se sviđa jer mogu vrlo jasno vidjeti napredak u uklanjanju dlaka - TrisCAM ima kameru koja snima tretirano područje s povećanjem do 200 puta; podaci se mogu spremiti ili poslati klijentu putem e-pošte.

Prednosti

- Uređaj ima Smart clinic centar podataka koji vas vodi kroz svaki tretman. Na temelju spola osobe, boje kože i dijelova tijela, inteligentno generira parametre i trajanje tretmana.

- U centru podataka se evidentiraju klijenti - bilježe se podaci o klijentu i postavkama tretmana, što ubrzava postupke tretmana.

- TrisCAM koristi napredni Android sustav koji omogućuje pristup internetu, pohranu i inteligentnu obradu informacija.

- 13,3-inčni dodirni zaslon omogućuje jednostavno upravljanje uređajem.

- Bezbolan tretman.

 

Koje su prednosti diodnog lasera u odnosu na IPL laser za trajno uklanjanje dlačica?

- Diodni laseri i IPL (intenzivna pulsirajuća svjetlost) laseri su oba učinkovite metode za trajno uklanjanje dlačica, ali imaju neke razlike i prednosti.

- Prednosti diodnog lasera u odnosu na IPL laser:

- Učinkovitiji kod tamnijeg tipa kože, te kod svijetlih i tankih dlačica. Njegova prednost je što se svjetlost apsorbira u folikulu dlake i pri tome ne djeluje na melanin u koži, pa stoga manje je bolan.

- Budući da je energija fokusirana samo na folikul i melanin u dlaci znatno manje tretmana je potrebno za trajno uklanjanje dlaka.

- Osim tretmana uklanjanja dlačica ima program regeneracije kože i pri tome se misli na poboljšanje stanja plitkih i dubokih bora, ožiljaka, zatezanja i poboljšanje tonusa kože.

- Područje regeneracije lice i dekolte, ruke, noge, trbuh i leđa.