Nefertiti Beauty Studio, Pag - Opremili smo ga sa 5 aparata

Nefertiti Beauty Studio, Pag. Opremili smo ga sa 5 aparata:

- Vela Shaper
- Kriolipoliza CrioART 360
- TeslaART Clinic
- TrisCAM diodni laser
- FaceART Perfect

VelaShaper-ART

Potiče rast novog i boljeg kolagena i elastina, što ima za posljedicu lokalno smanjenje opuštenosti kože, opsega tijela te općenito poboljšanje strukture i teksture kože.

Kriolipoliza CrioART 360

Najnoviji sistem napredne tehnologije 360° za postizanje optimalnih rezultata. Tretman traje jedanput kraće – samo 30 min, zbog nove tehnologije 360°, koja hladi cijelu površinu tijela, gdje izvodite tretman.

TeslaART Clinic

TeslaART Clinic EMS-RF-BMI je iznimno učinkovit stimulator mišića u svrhu mršavljenja i oblikovanja tijela.
Što ga čini drugačijim od drugih sličnih uređaja - posebna vaga, koja ne bilježi samo kilograme, nego i udio masnoće, mišića i vode u tijelu - i na podlozi svih tih parametara uređaj sam predlaže način tretmana, koji daje najbolje rezultate. Stranke imaju tako detaljniji uvid u vlastiti napredak nakon tretmana s uređajem TeslaART Clinic. Uređaj je snažniji od ostalih - zbog čega su rezultati bolji. Za još veći učinak ima i dodatnu tehnologiju - radiofrekvenciju, što ostali slični uređaji nemaju.

TrisCAM diodni laser 

Ako tražite uređaj za trajno i bezbolno uklanjanje dlaka ispod pazuha, po tijelu, na bikini području i iznad gornje usne - uz koji možete provoditi tretmane tijekom cijele godine - onda ste ga pronašli - to je Diodni laser TrisCAM! Prikladan za sve tipove kože i dlake. Klijentima se sviđa jer mogu vrlo jasno vidjeti napredak u uklanjanju dlaka.

FaceART Perfect

Inovativna kombinacija tri tehnologije - mezoterapija tehnikom microneedlinga u kombinaciji s vakuum tehnologijom i simultanim djelovanjem frakcijske radiofrekvencije djeluje brzo i učinkovito. Za još veći učinak tretmana preporučamo profesionalnu kozmetiku Mesmerie.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

prodaja.hr@art-kozmetika.com
091 22 22 470
097 665 25 62