TeslaART Clinic EMS-RF-BMI

12.899,59 EUR 10.319,67 EUR
Dostupno

Prednosti:

- Osim tehnologije EMS, svi aplikatori sadrže i radiofrekvenciju.

- Svima dobro poznat Android sistem za upravljanje uređajem.

- Poseban analizator za mjerenje tjelesne masnoće, vode u tijelu i ostalih tjelesnih svojstava - mogućnost slanja rezultata mjerenja na e-mail stranke.

-  Aparat ima 5 aplikatora

- Aplikator za izvođenje vježbi za dno zdjelice.

 

Samo za poslovne korisnike - prijavite se ovdje.

TeslaART Clinic EMS-RF-BMI je iznimno učinkovit stimulator mišića u svrhu mršavljenja i oblikovanja tijela.

Što ga čini drugačijim od drugih sličnih uređaja - posebna vaga, koja ne bilježi samo kilograme, nego i udio masnoće, mišića i vode u tijelu - i na podlozi svih tih parametara uređaj sam predlaže način tretmana, koji daje najbolje rezultate. Stranke imaju tako detaljniji uvid u vlastiti napredak nakon tretmana s uređajem TeslaART Clinic. Uređaj je snažniji od ostalih - zbog čega su rezultati bolji. Za još veći učinak ima i dodatnu tehnologiju - radiofrekvenciju, što ostali slični uređaji nemaju.

 

Koju tehnologiju koristi TeslaART Clinic EMS-RF-BMI?

Elektromagnetni stimulator koristi najnapredniju HIFEM tehnologiju fokusiranih magnetnih vibracija visokog intenziteta, koja djeluje na dubini od 8 cm. Neinvazivno i učinkovito povečava mišićnu masu te posljedično omogućuje jaku lipolizu masnih stanica. Novost je RF tehnologija, koja je programski intervalno uključena u ciklus djelovanja, omogućuje brže dubinsko zagrijavanje mišića na početku te ponovno na završetku tretmana za dodatno topljenje masnih stanica. HIFEM (Visoko-intenzivni fokusirani elektromagnetni valovi) i EMS (Električna mišićna stimulacija) su dvije različite tehnologije, koje se koriste za povećanje mišićne mase i snage, ali djeluju na različit način.


HIFEM tehnologija upotrebljava visoko-intenzivne fokusirane elektromagnetne valove za stimulaciju mišića. Ova tehnologija se upotrebljava u uređajima, kao što je EMSCULPT, koji upotrebljavaju elektromagnetnu energiju za jaku kontrakciju mišića u ciljem područjima. HIFEM se većinom upotrebljava za povečanje mišićne mase i definiciju. S druge strane EMS tehnologija upotrebljava električne impulse za stimulaciju mišića. Ova tehnologija se koristi u uređajima, kao što su TENS (Transkutana električna živčana stimulacija) za ublažavanje bolova i NMES (Neuromuskularna električna stimulacija) za poboljšanje mišićne funkcije. EMS se većinom upotrebljava za rehabilitaciju mišića nakon ozljeda, poboljšanje raspona kretanja i jačanje mišića, te smanjenje bolova. 

 

Za što sve upotrebljavamo uređaj TeslaART Clinic EMS-RF-BMI?

Za gradnju mišićne mase.
U prosjeku se mišićna masa povečala za 16%.
Prosječno poboljšanje trbušnih mišića je bilo 11%. 
Za sagorijevanje masnoća, mršavljenje i lifting stražnjice.
Priloženi aplikator se upotrebljava kod stresne urinarne inkontinencije, potiče postporođajni oporavak, povečava debljinu vaginalne stjenke i pomaže za vlaženje nakon menopauze.
 
 Prije/poslije

 

Prednosti tehnologije TeslaART Clinic za oblikovanje tijela:

4 posebno osmišljena aplikatora - 2 veća i 2 manja, koje birate s obzirom na željeni tretirani predjel. Svaki aplikator ima tako RF i EMS tehnologiju. Analizator sastava tijela (vaga) je povezan s uređajem preko bluetootha. Bilježi i analizira podatke kao što su težina, udio masnoće i mišićne mase, indeks BMI, postotak tjelesne masnoće prije i nakon tretmana. Elegantan zaslon na dodir sa sistemom Android - zato je upravljanje jednostavo kao korištenje mobitela. Poseban analizator za mjerenje masnoće tijela, vode u tijelu i ostalih tjelesnih parametara. 

 


  

Što znači kratica EMS?
Elektromagnetna stimulacija (ang. Electrical Muscle Stimulation) - radi se o terapeutskoj metodi, koja se temelji na upotrebi elektromagnetnih impulseva za stimulaciju mišićnih vlakana. Koristi se za povećanje mišićne snage, poboljšanje cirkulacije krvi i opuštanje napetosti u mišićima.


Što znači kratica HIFEM?

Kratica HIFEM "High-Intensity Focused Electromagnetic", što na hrvatski jezik možemo prevesti kao "Visokointenzivni fokusirani elektromagnetni valovi". Radi se o tehnologiji, koja se upotrebljava za stimulaciju mišića pomoću elektromagnetne energije.

 

Što znači kratica RF?

RF je kratica za radiofrekvenciju. To je nekirurška tehnologija za zatezanje kože, smanjenje celulita i smanjenje bora. Radi se o postupku kod kojeg se upotrebljavaju visokofrekventni električni tokovi za zagrijavanje dubljih plašteva kože, što dovodi do stimulacije kolagenskih vlakana i potiče obnovu kože - potakne se proizvodnja kolagena i elastina. Budući da postupak ne zahtjeva nikakve kirurške intervencije ili injekcije, vrlo je poželjan kao nekirurški postupak pomlađivanja.

 

Što znači kratica BMI?

BMI (eng. Body Mass Index) ili indeks tjelesne mase je metoda za ocjenjivanje tijelesne mase, koja se izračuna iz omjera između tjelesne mase i kvadrata visine osobe. Upotrebljava se kao jednostavan i jeftin način za procjenu, da li osoba ima zdravu tjelesnu masu s obzirom na svoju visinu.

BMI se izračunava tako, da se tjelesna masa (u kg) podijeli s kvadratom visine (u metrima). Na primjer, ako osoba ima tjelesnu masu 70 kg i visinu 1,75 m - njezin se BMI izračuna ovako 70 / (1,75 x 1,75) = 22,9.

No, BMI ima i određena ograničenja i nije uvijek najtočniji pokazatelj zdravlja. Na primjer, kod ljudi sa mnogo mišićne mase njihov BMI može ukazivati na debljinu, unatoč tome što imaju zdravu razinu masnoće u tijelu. Osim toga kod nekih ljudi, kao što su stariji i trudnice, BMI ne pokazuje preciznu sliku njihovog zdravlja.

 

Tehničke karakteristike TeslaART Clinic

- Električna snaga: 4500 W
- RF snaga: 5 Mhz
- Izlazna frekvencija: 10-90 Hz
- Trajanje impulsa: 250 µs
- Napon: 110 V/220 V 
 

Kako je sa kupnjom ili najmom uređaja?

Uređaj TeslaART Clinic je moguće kupiti na rate i to na više načina:
- preko Grenke leasinga,
- sa karticama Visa, Mastercard i Diners - gdje imate plaćanja na rate dogovorena u banci,
- preko našeg ART-PE financiranja
- za fizičke osobe je moguća kupnja na rate preko Leanpay-a.

 

Cjenik najma uređaja TeslaART Clinic

CJENA bez PDV Cjena sa PDV Minimalno vrijeme najema
700,00 € 854,00 € 3 mesece
550,00 € 671,00 € 6 mesecev
480,00 € 585,60 € 12 mesecev
Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top