Ljepota i zdravlje: Centar za njegu i ljepotu La Beaute

Na velikogoričkoj karti kozmetičkih usluga ucrtala se nova zvijezda, riječ je o novootvorenom centru za njegu i ljepotu „La Beautè“ koji je svoja vrata otvorio na adresi Andrije Kačića Miošića 15b, u zajedničkom prostoru gdje se nalazi istaknuti frizerski salon „Tia Lu“.

Riječ je o centru za njegu i ljepotu koji svoju ponudu bazira na uslugama i tretmanima u svrhu njege tijela i skidanja masnih naslaga. Posjetite li ovaj beauty centar ljubazno osoblje dočekat će vas i s vama obaviti inicijalni razgovor i pregled, nakon čega se svakoj klijentici u skladu sa željama i potrebama savjetuju koji tretman odabrati i u kojoj mjeri.

Ono što ga razlikuje od niza drugih salona za njegu i ljepotu je to da je gorički „La Beautè“ opremljen najkvalitetnijim i najsuvremenijim aparatima koji se koriste u ovoj branši - Tesla Art Clinic uređaj s pet aplikatora koji donosi izvrsne rezultate i novi aparat FaceART Tesla  - Napredna tehnologija za izniman lifting lica FaceART TESLA (EMS+RF).

Lokacija:
Ul. Andrije Kačića Miošića 15B
10410 Velika Gorica
Hrvatska

Kontakt: 
☎️ +385 95 906 9380
???? info@labeaute.hr 

 

TeslaART Clinic EMS-RF-BMI
Prednosti:

- Osim tehnologije EMS, svi aplikatori sadrže i radiofrekvenciju.

- Svima dobro poznat Android sistem za upravljanje uređajem.

- Poseban analizator za mjerenje tjelesne masnoće, vode u tijelu i ostalih tjelesnih svojstava - mogućnost slanja rezultata mjerenja na e-mail stranke.

-  Aparat ima 5 aplikatora

- Aplikator za izvođenje vježbi za dno zdjelice.

 

Napredna tehnologija za izniman lifting lica FaceART TESLA (EMS+RF)

+ 30% mišićnog tonusa u prosjeku.

Za do -37% smanjenja opuštenosti u prosjeku.

Za do +23% veći učinak liftinga u prosjeku.

FaceART TESLA je neinvazivan uređaj za njegu lica protiv starenja, koji upotrebljava visokointenzivnu elektromagnetsku stimulaciju lica.

Elektromagnetska stimulacija, HIFES + Tehnologija monopolarne radiofrekvencije (RF) uzrokuje neprekidno skupljanje i širenje mišića lica, poboljša mišićnu snagu i napetost u mirovanju, za obnavljanje i poboljšanje potpore vezivnom tkivu te ujedno poveča proizvodnju i preoblikovanje kolagena, elastina i vezivnog tkiva sa čime se poboljša muskulatura lica.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com

Tel.:  091 22 22 470

Mobi: 097 665 25 62