19. Međunarodni frizerski festival – Hairstyle News 2024

Hairstyle News Festival: Opatija postaje meka frizerskih virtuoza i entuzijasta.

Opatija – Hairstyle News Festival, najveće regionalno događanje frizerske struke, 16. i 17. ožujka 2024. godine postat će epicentar razmjene znanja, inspiracije, posvećenosti struci i ljubavi prema kosi, okupljajući vrhunske stručnjake, edukatore i entuzijaste, a posjetitelji Opatije i Centra Gervais posvjedočit će još jednom glamuroznom frizerskom spektaklu.

Hairstyle News festival, uz frizerska događanja u Parizu, Londonu, Bologni i Düsseldorfu, ističe se kao jedno od najdugovječnijih i najznačajnijih događanja u frizerskoj industriji Europe. Ovaj događaj postavlja Opatiju kao značajno središte susreta u ovoj kreativnoj industriji, oživljavajući našu turističku perjanicu frizerskim glamurom tijekom dva festivalska dana.

Vrlo je lijepo to što nam sve više dolaze učenici, mladi ljudi koji su budućnost frizerske struke, a ono što mi želimo je to da Hairstyle News bude njihovo carstvo na dva dana, gdje su oni “svoji među svojima”, gdje su najvažniji i mogu prikupiti novu energiju za nove radne pobjede.

Zahvaljujemo svima na tako velikom odazivu. 

Vidimo se iduće godine.