BEAUTY FORUM - Sajam kozmetike, ljepote i frizerstva u Ljubljani, 13. i 14. travnja, 2024.

Posjetite poduzeće ART-PE d.o.o. na sajmu BEAUTY FORUM - Sajam kozmetike, ljepote i frizerstva u Ljubljani, 13. i 14. travanj, 2024.

Sajam je namijenjen svima koji su na bilo koji način povezani s industrijom ljepote. Korisnici kozmetičkih, frizerskih, estetskih i drugih usluga moći ćete na jednom mjestu provjeriti raznovrsnu ponudu i izabrati između brojnih kvalitetnih pružatelja usluga te kozmetičkih i drugih proizvoda namijenjenih neprofesionalnoj uporabi.

KADA:

Subota, 13.4.2024. od 9:30 do 19:00 h

Nedjelja, 14.3.2024. od 09:00 do 18:00 h

GDJE:

Gospodarsko Razstavišče

Dunajska cesta 18

1000 Ljubljana

ULAZNICE:

Ulaznice za posjetitelje mogu se kupiti na blagajni sajma. Cijena ulaznice (jednokratan ulaz) je 9,50€.


BESPLATNE PREZENTACIJE:

Besplatne demonstracije uređaja s najnovijom tehnologijom - u predvorju mramorne dvorane (gornji kat).

13.4.2024., 13:00 - Trajno bezbolno uklanjanje dlačica TrisCAM diodnim laserom.
14.4.2024., 11:00 - TeslaART Clinic EMS-RF-BMI - izuzetno učinkovit mišićni stimulator za mršavljenje, oblikovanje tijela i jačanje mišića dna zdjelice.

TRGOVAČKE MARKE: Vacuslim 48, Soleni, Lady Stella, Mesmerie, Cleopatra, GlamLashes, Aroma Herbal, ItalWax, Hemptouch, Ceriotti

U poduzeću ART-PE d.o.o. više od 20 godina opskrbljujemo kozmetičke i frizerske salone opremom, uređajima, potrošnim materijalom i profesionalnom kozmetikom.

U internet trgovini www.art-kozmetika.hr ili u izložbeno-prodajnom salonu ART-PE u Trebnju možete nabaviti sve za manikuru i pedikuru, depilaciju, masažu, uređivanje noktiju, frizerske stolice, frizerske umivaonike, ogledala i radne stolice. Ekskluzivni smo zastupnici za kozmetiku Mesmerie (Vacuslim 48), kozmetiku Lady Stella i prestižnu opremu za kozmetičke salone Soleni. Osim vlastite usluge, o Vašem zadovoljstvu brinemo i kontinuiranim pružanjem edukacija.

Hrana i piće bit će, kao i prošle godine, na donjoj etaži Stebrne dvorane. Osim klasičnih jela, u ponudi će biti i veganska te laganija jela. Kulinarski jelovnik nadograđen će biti slasnim slasticama i opcijom XXL porcija za one najgladnije.

Sretni smo, da se uskoro vidimo na ART-PE štandu!

REZERVIRAJTE SI DATUM 13. i 14. travanj, 2024.