Kozmetični aparat 5 v 1 Fox F-331 | MultiEquipment |

845,29 EUR 676,23 EUR
Dostava 14 dana

Kozmetički uređaj može biti isporučen u roku od nekoliko dana.

Kozmetički uređaj objedinjuje pet funkcija:
- visoka frekvencija,
-frimator,
-topla i hladna terapija,
- vakuum terapija,
- raspršivač.

Dimenzije: 49 x 45 x 19,5 cm.

Najnoviji kozmetički uređaj Fox F-331 objedinjuje pet funkcija u jednom uređaju. Svih pet funkcija je takvo da će obogatiti ponudu svakog kozmetičkog salona. Kozmetički uređaj ima noviji dizajn kao i najnoviju tehnologiju izrade, što osigurava jedinstveno iskustvo kako za vas tako i za vaše klijente. Ukoliko kozmetički aparat Fox F-331 trenutno nije na stanju, isporuka je moguća u roku od nekoliko dana.

Funkcije kozmetičkog uređaja:

- Visoka frekvencija,
- Frimator,
- Topla i hladna terapija,
- mikromasaža vakuumom,
- Raspršivač.

Visoka frekvencija – dezinficira, stimulira i omekšava kožu. Terapija se provodi uz pomoć raznih priloženih dodataka. Tijekom tog procesa oslobađa se ozon koji djeluje dezinficijensno i ubrzava zacjeljivanje ozljeda kože.

Visokofrekventna elektroterapija važan je kozmetički instrument. Staklena elektrodna cijev proizvodi visokofrekventnu struju kojom se postižu željeni rezultati na licu.

1. Ubrzanje cirkulacije krvi

2. Ubrzavanje metabolizma kako bi koža lakše disala.

3. Povećanje propusnosti stanica.


Frimator – uklanja nečistoće i mrtve stanice s kože i pora uz pomoć rotirajućih četkica različitih veličina. Omogućuje površinsko čišćenje kože i mehanički piling, a ujedno i masira čime se poboljšava cirkulacija i čvrstoća kože.

U setu se nalaze dva kista, veći i manji, te dvije spužvice, također veća i manja.

Toplo-hladna terapija opušta mišiće i kožu ugodnom masažom. Hladnim dijelom sonde sužavaju se pore i kapilare, koža se umiruje. Toplim dijelom sonde priprema se koža za dubinsko čišćenje ili unošenje aktivnih proizvoda u dublje slojeve kože.

Vakuumska mikromasaža ubrzava cirkulaciju krvi i protok limfe te tako koži vraća energiju i elastičnost - koža se pomlađuje. Vakuumska terapija uklanja nečistoće s kože, omogućujući koži da bolje diše. Istovremeno, potiče i organizaciju kože, što koži daje veću nježnost. ubrzava cirkulaciju krvi, pojačava prokrvljenost kože, opskrbljuje kožu hranjivim tvarima, ubrzava cirkulaciju limfe i detoksicira kožu.

Raspršivač - prska losion ili tonik u obliku fine maglice na kožu lica, vrata, dekoltea ili cijelog tijela. Raspršivačem se kozmetička tekućina može ravnomjerno rasporediti po koži.


Svi prilozi za izvođenje tretmana uključeni su u cijenu.


Uz predstavljeni kozmetički uređaj nudimo i nekoliko kozmetičkih uređaja za izvođenje raznih tretmana u kozmetičkom salonu te IPL i IPL+RF (eLite) laserske uređaje za trajno uklanjanje dlačica. Nemojte zanemariti profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na stanju po vrlo povoljnim cijenama.

U našoj ponudi pronaći ćete i kolica za odlaganje radnog alata.


Ukoliko kozmetički aparat ne želite platiti jednokratno, omogućujemo Vam plaćanje na rate.

Uz kupnju na nekoliko rata, nudimo Vam i vrlo povoljan poslovni najam kućanskih aparata i inventara - do 5 godina. U pravilu bez ikakve dokumentacije i u roku od sat vremena. Poslovni najam povoljno je rješenje i s poreznog stajališta budući da kupnja ne opterećuje vašu bilancu, a iznos najma vam predstavlja neto trošak.
Povoljna i brza opcija kupnje nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top