Kozmetički stol / pedikerska stolica Fox-2246C | Tarse |

2.848,36 EUR 2.278,69 EUR
Dostava 14 dana

Kozmetička stolica/pedikerska stolica Tarse je dobavljiva u roku nekoliko dana. Naslon za noge je sastavljen od dva dijela, za svaku nogu posebno. Kozmetički stol/pedikerska stolica Tarse je ujedno i stolica za pedikuru. Predstavlja vrhunski model sa tri elektromotora. Kozmetički stol/pedikerska stolica Tarse omogućuje tako potpuno ležeći položaj, kao i potpuno sjedeći položaj i okretna je za 240 stupnjeva.


Za razliku od kozmetičkog stola Pablo ima dodatna 2 motora, sve zajedno 5 motora, koji neovisno kontroliraju i naslon za noge.

Specifikacije:
dimenzije: 186 x 57 / 82 x 56 - 89cm,
upravljanje: 5x elektromotor,
težina: 79kg.

Kozmetički stol/pedikerska stolica Tarse sa električnim upravljanjem je idealan za izvođenje svih vrsta tretmana u kozmetičkom salonu. Kozmetički stol/pedikerska stolica Tarse omogućuje potpuno postavljanje za max. udobnost stranke, kao i kozmetičarke. Sa električnim upravljanjem se postavlja visina, naslon za leđa i sjedeći dio, a za razliku od kozmetičke stolice Pablo i naklon naslona za noge. Visina je postavljiva od 58cm do 89cm. Kod takvog raspona postavljanja visine, kozmetički stol/pedikerska stolica Tarse biti će udobna za svaku vašu stranku, a rad ugodan za svaku kozmetičarku.

Posebnost kozmetičkog stola je, da omogućuje bočno okretanje za 240o, što je posebno priručno za namještanje stranke i za sam rad kozmetičarke. Zbog priručnog bočnog postavljanja je primjeren za svaki kozmetički salon. Na predjelu za glavu ima otvor  za lice pa se može koristiti i kao stol za masažu.

Naslon za noge je sastavljen od dva dijela, što omogućuje da se kozmetički stol Tarse koristi i kao stolica za pedikuru.

Zbog kvalitetne izrade i kvalitetnih upotrijebljenih materijala spada u premium segment kozmetičkih stolova. 

Specifikacije:
 • 5x elektromotor,
 • dužina: 186 cm,
 • širina: 57 / 82 cm,
 • visina: 56 - 89 cm.

Dodatne mogućnosti:
-prekrivač stolice,
-nožno upravljanje Ref.FC-003/FC-005,
-kotači,
-grijanje,
-bežićno upravljanje,
-memorijska pjena,
-silikon,
-pladanj za odlaganje Ref.30030.

Osim predstavljenog kozmetičkog stola imamo u ponudi i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL in IPL+RF (eLite) laser uređaje za trajno odstranjivanje dlačica.

U našoj ponudi ćete naći i radne stolice za kozmetičarku i kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

Ukoliko kozmetički stol ne želite platiti u jednokratnom iznosu, omogućujemo vam plaćanje na rate.

 

Omogućujemo vam iznimno povoljan poslovni najam aparata i inventara – do 5 godina. U principu bez dokumentacije i u roku od sat vremena. Poslovni najam je s poreznog vidika povoljno rješenje jer iznos za najam predstavlja čisti profit i ne opterećuje bilancu. Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top