Električni masažni stol ANJA | 3684Ahz | 1 x motor

1.014,34 EUR 811,48 EUR
Dostupno

Specifikacije: 

  • 1x elektromotor
  • hidraulično podesiv naslon za leđa s otvorom za glavu i jastukom za naslon
  • Presvlaka: PU koža - bijela boja - 9 cm
  • Podizanje: 50 - 85 cm
  • Dimenzije: 186 x 70 / 52 - 85 cm ili 202 x 70 / 52 - 85 cm
  • Max radno opterećenje: 210 kg
  • Težina: 70 kg

Električni masažni stol ANJA  |  3684Ahz

Električni masažni stol ANJA | 3684Ahz

Masažni, električno postavljiv, stol ANJA  |  3684Ahz će oduševiti svakog masera i terapeuta jer omogućuje podizanje kompletne površine od 50 do 85 cm. U tom rasponu će svatko naći poziciju, koja će mu potpuno odgovarati.  

Lakše upravljanje stolom omogućuje elektromotor, koji upravlja visinom električnog masažnog stola pomoću ručnog daljinskog upravljača, a tijekom svog djelovanja iznimno je tih te ne uzrokuje nikakve vibracije, što će omogučiti dodatnu udobnost vašoj stranki. 
Naslon za leđa dodatno je podesiv pomoću hidraulike.

Električni masažni stol ANJA   |  3684Ahz nudi jednostavno pokretanje pomoću namještenih kotača i iznimnu udobnost zbog PU presvlake s debljinom od 9 cm. 

 

 masažna miza

 

Masažni stol prikladan je za izvođenje svih vrsta masaža, kako klasičnih, tako i specijaliziranih. Stol se može koristiti i za izvođenje klasične masaže cijelog tijela ili samo pojedinačnog dijela tijela. Prikladan je i za izvođenje sportskih, terapeutskih i anti-celulitnih tretmana. 

Specijalnost masažnost stola je maksimalno prilagođavanje pozicije te savršeno izvođenje bilo koje vrste masaže s najmanje napora, a još, posebno, za izvođenje terapeutske masaže gdje je podešavanje stola od ključne važnost. 

Razgledavanje masažnog stola    

Po prethodnom dogovoru, možete naše masažne stolove pogledati u bilo koje vrijeme. Razgledavanje je moguće i u večernjim satima i tijekom vikenda, jer je često to jedina prilika za kupovinu radnog pribora, zbog radnog vremena. 

Rok dobave

U našem izložbenom salonu imamo, u svakom trenutku, na zalihi više različlitih modela masažnih stolova. U slučaju da vaš odabrani stol, trenutno, nemamo na zalihi - ne problema, jer je većina stolova dobavljiva u roku od nekoliko dana.  

Presvlaka
Za savršenu udobnost vaših stranaka pobrinut će se presvlaka masažnog stola. Kompaktna pjena s debljinom od 9 cm, koju prekriva kvalitetna PU koža, omogućuje jednostavno održavanje i čišćenje. 

Stabilnost
Za pomicanje masažnog stola namještena su četiri kotača koja su i sklopiva. Kada su kotači sklopljeni, stol je iznimno stabilan zbog kompaktnog okvira samog masažnog stola. 

 


Njega lica
Masažni stol prikladan je i za izvođenje svih vrsta tretmana lica. 

    masažna miza

 

 

Podešavanje pomoću elektromotora
Za jednostavno podešavanje masažnog stola pobrinut će se elektromotor, pomoću kojega se podešava visina stola. Upravljanje elektromotorima iznimno će olakšati vaš rad tijekom zbog namještanja idealne pozicije stola. Vaše stranke će se ugodno osjećati tijekom promjene pozicije masažnog stola. 

Dostava
Za način dostave masažnog stola dogovaramo se sa svakim kupcem posebno i tako odabiremo najoptimalniju mogućnost. Kupljeni proizvod možemo vam dostaviti mi, a možete ga preuzeti i sami ili ga možete primiti poštom. 

 

Osim kupovine, omogućujemo svima i iznimno povoljan poslovni najam uređaja i inventara - do 5 godina bez ikakve dokumentacije, i to u roku od sat vremena. Poslovni najam povoljno je rješenje i što se tiče poreza, pošto kupovina ne opterećuje vašu bilancu, a iznos najma predstavlja čisti trošak.

Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

 

Za dodatne informacije možete nas nazvati na tel: 097 665 2562 ili 0038651/883-444 


Ukoliko želite prvi biti obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, prijavite se na našoj internetskoj stranici kao korisnik. Za prijavu kliknite ovdje.

 

Pogledajte i naše ostale masažne stolove i prijenosne masažne stolove.


Ako želite najlakši prijenosni masažni stol na tržištu, u ponudi je Aluminijski prijenosni masažni stol, gdje model ''S''  teži samo 11 kg.

Pogledajte i IPL+RF laserski uređaj eLite CAR (kliknite na sliku).

                IPL+RF laser naprava eLite CAR
                         Vrhunski IPL+RF laser  

 

 

Slike mogu biti simbolične, obilježja i cijene proizvoda mogu se mijenjati bez prethodne obavijesti. 

 

Kozmetički stol. Kozmetički stolovi.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top