Top Tijelo komplet 1 - (Termo hlače za oblikovanje tijela + Masažna krema za oblikovanje tijela i smanjenje masnoća s ekstraktom paprike 500ml)

30,74 EUR 24,59 EUR 46,00 EUR
Dostupno

 


Odlična kombinacija proizvoda za TOP TIJELO!

Gubite masnoću tijekom pospremanja kuće, na poslu ili tijekom gledanja televizije!

Kombinacija termo hlača i dviju krema za oblikovanje tijela pomoći će vam, da se riješite masnih naslaga tamo, gdje najviše želite - u struku, na bokovima i bedrima!

Mučite se s dijetama, tražite brzo rješenje za mršavljenje, a uz to i vježbate? A na kraju mjeseca ne vidite rezultat?

.

.

.

NISTE VI KRIVI!

 

S godinama se vaše tijelo mijenja i ono što je koristilo za gubljenje kilograma i preoblikovanje tijela prije 5 ili 10 godina unatrag, više nije najbolje rješenje.

Na metabolizam, koji posljedično utječe na preoblikovanje tijela, osim starosti, utjeću i drugi faktori, kao što su spol i genetika.

 

No, nije svaka borba uzaludna!

 

Čak, samo jedna šetnja može pospješiti metabolizam, jednako vrijedi za npr. usisavanje po kući i druge kućne aktivnosti.

Iako se s godinama promijeni funkcioniranje tijela i posljedice masnoća se vide tamo, gdje najmanje želite – u struku, bokovima i bedrima, možete ih se riješiti s malo pomoći.

Termo hlače će vam pomoći kod onih dijelova tijela, koje trenutno želite najviše sakriti. Idealno su i inovativno rješenje, kada želite smršaviti – nositi ih možete dok radite, trenirate, kad obavljate kućanske poslove, ali i tijekom gledanja televizije.

 

 

KAMO NESTANE MASNOĆA KAD MRŠAVIMO?

Pogrešno je vjerovati, da se masnoća pretvori u energiju, u mišiće ili se izluči kroz debelo crijevo.

Znanstvenici su potvrdili, da se MASNOĆA PRETVORI U UGLJIČNI DIOKSID I VODU. Ugljični dioksid izdišemo, a vodu izlučujemo s urinom te kroz kožu tijekom znojenja.

Kod nošenja termo hlača za mršavljenje, povisuje se vaša tjelesna temperatura, zato se možete znojiti i do 4x brže. 

 

 

 

ZAŠTO JE ZNOJENJE ODLIČNO?

1) Sa znojenjem štedimo tjelesnu energiju, jer znojenje hladi tijelo i uravnotežuje tjelesnu temperaturu. Ako se ne bi znojili, u samo nekoliko minuta bi se potpuno pregrijali, a šteta bi se odrazila na naše zdravlje.

2) Sa znojenjem, iz tijela, izlučujete tvari, koje bi mogle loše utjecati na vaše tijelo. Zamislite, kako se znojite nakon prevelike konzumacije alkohola ili previše pojedene hrane. Znojenje je znak, da se vaše tijelo čisti.

3) Znojenje daje osjećaj zadovoljstva, jer se smatra znakom, da ste nešto dobro napravili za sebe. Sjetite se osjećaja, kada se preznojite. Osjećate se lagano i vitkije te spremno da osvojite svijet.

4) Znanstvenici su potvrdili, da se MASNOĆA KOD MRŠAVLJENJA PRETVORI U UGLJIČNI DIOKSID I VODU. Ugljični dioksid izdišemo, a vodu izlučujemo preko urina te kroz kožu tijekom znojenja.

 

Termo hlače za mršavljenje su oblikovane i napravljene od lakih termičkih tkanina i zadržavaju toplinu, zato dolazi do povećanja znojenja.

Učinkovit i jednostavan dizajn doprinosi svestranosti. Zbog svog sastava i izgleda, hlače optički suze bedra i bokove, zato ih možete nositi ispod omiljene odjeće ili kao samostalan komad odjeće.

 

 

Materijal: spandex, neopren

Dužina: Kapri hlače od trbuha do koljena (oblikovanje bedara i bokova)

Nesašivene hlače, bez gumbova

Nevidljive ispod odjeće

Quick dry  (brzo sušenje)

Pospješeno znojenje

Potpuno prianjanje

Boja: izvana crna, iznutra žuta

Dostupne veličine: S/M, L/XL

 

Izberi svoju veličinu!

Termo hlače velikost

 

 

Upute za održavanje:

   • Pranje dozvoljeno u perilici rublja pri temperaturi od 30°C

   • Program za osjetljive tkanine

   • Ne glačati

   • Ne sušiti u sušilici

   • Sušiti na zraku

 

 

+ Masažna krema za oblikovanje tijela i smanjenje masnoća s ekstraktom paprike 500ml

Slimming massage cream with paprika extract. Masažna krema za oblikovanje tijela i smanjenje masnoća - s ekstraktom paprike

Masažna krema s ekstraktom paprike i drugim aktivnim sastojcima, pobrine se za dubinsku anticelulitnu njegu te oblikovanje tijela i smanjenje masnoća. Redovna upotreba masažne anticelulitne kreme s paprikom povečava prokrvljenost kože i učvrsti je, s čime se smanje vidljive masne naslage, a koža postane ljepša i napetija.

Masažna krema za oblikovanje tijela i smanjenje masnoća s ekstraktom paprike se upotrebljava kao zaključak profesionalne anticelulitne njege u kozmetičkom salonu, primjerena je i za kućnu njegu. Kremu se, s intenzivnom masažom, dobro umasira u kožu te tako omogući njeno dubinsko djelovanje.

EAN: 02020211212927000

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top