Terapeutski stol Master Fox-2241C | Sphen |

1.777,66 EUR 1.422,13 EUR
Dostava 14 dana

Terapeutski stol Master Fox-2241C s predivnim dizajnom i ultra stabilnošću je moguće dobiti u samo nekoliko dana.

Dimenzije: 197 x 70 x 53 - 86 cm.
Min. visina: 53cm,
Max. visina: 86cm.
Boja: bijela / siva.

                                           
              Terapevtska miza Master Fox-2241C

Stol možete pogledati, po prethodnom dogovoru, u našem izložbenom salonu u Trebnju.

Terapeutski stol Master Fox-2241C ponosi se izvanrednim dizajnom i nevjerojatnom stabilnošću. Stol sadrži odlične karakteristike, a to će vam omogućiti znatno lakše obavljanje posla, dok će vaše stranke zasigurno biti zadovoljne.
Stol je idealan za izvođenje fizioterapije jer omogućuje različita podešavanja, a to znači da je prikladan za svaku vrstu terapije. Stol je zbog svoje udobnosti odličan i za sve kozmetičke tretmane.
Sve pozicije podešavaju se pomoću elektromotora. Stol sadrži tri elektromotora, pomoću kojih se može upravljati visina stola, naslon za leđa te centralni dio s naslonom za noge, a naslon za ruke može se i ukloniti jednostavnim izvlačenjem. 

         Terapevtska miza

 

Terapeutski stol će zasigurno oduševiti svakoga zbog raspona podesivosti visine između 53 i 86 cm. To znači jednostavno namještanje za svaku stranku. Pri takvom rasponu podešavanja visine stola, svaki će terapeut naći svoju idealnu poziciju.  

Naslone za ruke možete jednostavno ukloniti, ako ih ne koristite, odnosno ako stranka leži na trbuhu. Ali u tom slučaju će biti od koristi dodatni postavljivi nasloni za ruke pokraj uzglavlja.

              Terapevtska miza

 

Terapeutski stol prikladan je za izvođenje svih vrsta masaža, dakle klasičnih i specijaliziranih. Stol se može koristiti za izvođenje klasične masaže pojedinačnog dijela tijela ili naravno kompletnog tijela. Stol je prikladan i za izvođenje terapeutskih, anticelulitnih i sportskih masaža. 

       Terapevtska miza

 

Presvlaka
Pozitivno iskustvo vaših stranaka jamči kvalitetna i ugodna presvlaka. Kompaktnu pjenu s debljinom od 8 cm prekriva kvalitetna i čvrsta industrijska koža koja je jednostavna za čišćenje i održavanje.

Stabilnost
Stabilnost jamči kompaktna metalna konstrukcija. Za lakše pomicanje stola po prostoriji služe 2 kotačića na podnožju s ugrađenom kočnicom, koja jamči da stol ostane tamo, gdje želimo.

Podešavanje pomoću elektromotora
Za jednostavno upravljanje terapeutskim stolom brinu se tri elektromotora. Njima se može podešavati visina, nagib zadnjeg dijela i nagib donjeg dijela stola. Takvo upravljanje olakšat će vaš rad, dok će vašim strankama olakšati namještanje na terapeutski stol. Strankama će biti udobnije i tijekom promjene pozicije samog stola.

Dobavni rok
Na zalihi imamo više tipova masažnih i terapeutskih stolova. U slučaju da terapeutski ili masažni stol trenutno nije na zalihi, većina je stolova dobavljiva za nekoliko dana.

Dostava
Za način dostave masažnog stola dogovaramo se sa svakim kupcem posebno, s ciljem da za vas odaberemo najoptimalniju mogućnost. Kupljeni proizvod možemo vam dostaviti mi, možete ga primiti poštom ili ga možete preuzeti i sami.

 

 Terapevtska miza

 

 

 

Omogućujemo vam iznimno povoljan poslovni najam aparata i inventara – do 5 godina. U principu bez dokumentacije i u roku od sat vremena. Poslovni najam je s poreznog vidika povoljno rješenje jer kupovina ne opterećuje vaše bilance, a iznos za najam predstavlja čisti trošak. Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

Za dodatne informacije, možete nas nazvati na broj telefona:  Tel: 0038597/665-2562 ili GSM: 0038651/883-444  

Ako želite biti prvi obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, možete se prijaviti kao korisnik na našoj web-stranici. Za prijavu kliknite ovdje.Pogledajte i naše ostale masažne stolove.

Ako vas zanima najlakši prijenosni masažni stol na tržištu, iz ponude izdvajamo Aluminijasti prijenosni masažni stol, a model ''S'' teži samo 11 kg.

 

Slike mogu biti simbolične, svojstva i cijene proizvoda mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. 

  

 

Masažni stolovi. Masažni stol.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top