Naš Diodni laser TrisCAM od sada i u salonu „Kozmetičke usluge, NSP“ u Celju

Naš Diodni laser TrisCAM od sada i u salonu „Kozmetičke usluge, NSP“ u Celju.

TrisCAM se razlikuje od drugih uređaja i u tome, što ima kameru koja djeluje kao analizator kože. Stoga stranka ima uvid u uspješnost tretmana. Primjeren za sve tipove kože: Diodni laseri su primjereni za sve tipove kože, dok IPL laseri nisu primjereni za tamniju kožu, jer mogu prouzročiti oštećenja kože.

Tehnologija diodnog laserskog uklanjanja dlaka temelji na principu selektivne dinamike svjetlosti i topline. Laserski zrak prodire duboko u dermis kože i doseže korijen folikula dlake. Laserska energija se selektivno apsorbira od strane folikula dlake i pretvara u toplinu koja nepovratno oštećuje tkivo folikula dlake, ne oštećujući okolno tkivo. Dlake nestaju putem prirodnog fiziološkog procesa i postiže se trajni učinak uklanjanja dlaka.

Prednosti

- Uređaj ima Smart clinic centar podataka koji vas vodi kroz svaki tretman. Na temelju spola osobe, boje kože i dijelova tijela, inteligentno generira parametre i trajanje tretmana.

- U centru podataka se evidentiraju klijenti - bilježe se podaci o klijentu i postavkama tretmana, što ubrzava postupke tretmana.

- TrisCAM koristi napredni Android sustav koji omogućuje pristup internetu, pohranu i inteligentnu obradu informacija.

- 13,3-inčni dodirni zaslon omogućuje jednostavno upravljanje uređajem.

- Bezbolan tretman.