Zašto je aparat za pedikuru WATERSPRAY ECO najbolji izbor?

Koju električnu brusilicu za nokte odabrati uvijek je pitanje koje se postavlja pri kupnji. Postoji mnogo različitih modela takvih strojeva. Iako neki od njih na prvi pogled mogu izgledati vrlo slično i obavljati sličnu funkciju, u stvarnosti se međusobno mogu dosta razlikovati. Stoga nije svejedno koji ćete model odabrati. Razlikuju se po snazi, vrsti priključaka, brzini rotacije i drugim karakteristikama koje definiraju pojedini uređaj.

Za koji model ćete se odlučiti, naravno, ovisi o svrsi korištenja. Njegova cijena ovisi i o tome koliko različitih funkcija ima i koliku snagu ima, kao i o drugim specifikacijama - sofisticiranijim modelima, koji su također pogodni za profesionalnu upotrebu, također su nešto skuplji.

Ovisno o namjeni i upotrebi, važno je:

  • veličina (nositi ili će stajati na jednom mjestu),
  • težina uređaja, koja utječe na udobnost korištenja,
  • snaga i broj okretaja ključni su za pravilnu upotrebu. Što je veća snaga i broj okretaja u minuti, to ćete brže oblikovati nokte ili zagladiti pete. Ako se profesionalno bavite tretmanima ruku i stopala, razmislite o kupnji brusilice s najvećim parametrima (30.000 ili više i najmanje 40 W snage). Ako je snaga motora preslaba za posao koji želimo obavljati, motor je preopterećen i brzina okretaja se usporava ili čak zaustavlja (a brusilica se također jako zagrijava),
  • broj dodatnih opcija,
  • glava i mijenjanje priključaka. Bolji aparati imaju glavu za brzo stezanje koja vam omogućuje promjenu dodataka za brušenje jednim okretanjem,
  • nožica, kojom možete s obje ruke izvoditi tretman, a nogom i stopalom regulirati rad brusilice.

Prema mišljenju stručnjaka, najbolje je koristiti stroj za pedikuru s vodenim raspršivačem, jer voda ili tekućina za dezinfekciju hladi tretirana područja, pa pedikura postaje ugodnija i manje bolna.

Istovremeno uzrokuje da se prašina nastala tijekom brušenja miješa s vodom i na taj način ne raznosi po prostoriji. Snaga i broj okretaja ključni su u korištenju. Naravno, WatersprayECO aparat sve to IMA. Ako je snaga motora preslaba za posao koji želimo obavljati, motor je preopterećen i brzina okretaja se usporava ili čak zaustavlja (a brusilica se također jako zagrijava). Stroj ima do 40.000 okretaja, što znači da je jedan od najjačih. Tako možete bezbrižno raditi i medicinsku pedikuru koja uključuje i brušenje gljivičnih noktiju, uklanjanje žuljeva i žuljevite kože. Smjer rotacije može se podesiti lijevo ili desno. U spremniku za tekućinu nalazi se LED svjetlo koje omogućuje bolju vidljivost i kontrolu nad količinom tekućine za dezinfekciju. Jačina mlaza vode može se regulirati i raditi odvojeno od brušenja.

Uz pravilno doziranje, aparat za pedikuru Waterspray ECO neće imati problema s raspršivanjem vode, što većinu brine, jer se voda dozira u iznimno malim količinama i stoga do ove pojave ne dolazi. To je samo blaga maglica – maglica koja ugodno hladi tretirano područje. Aplikator na aparatu Waterspray ECO ima mogućnost brzog stezanja glave što omogućuje brzu promjenu nastavaka jednim okretanjem.

 U stroj možete umetnuti univerzalne nastavke za pedikuru i manikuru.