Najsunčaniji vikend u travnju je pozdravio međunarodni sajam kozmetike i ljepote Love Beauty u Ljubljani. Intenzivno smo se pripremali cijeli tjeden za sajam, jer smo si zadali ove godine, da ćemo izlagati toliko različite ponude, kao nikad do sad.


Na raspolaganju smo imali najveći prostor za izlaganje na sajmu Love Beauty, zato smo se potrudili, da pripremimo za svako područje ponešto:

 

  • Frizerstvo smo opskrbili s potrošnim materijalom i radnim pomagalima, super modernim frizerskim stolicama za stranke i vrhunskim umivaonikom.

 

  • Kozmetičari su mogli razgledati kozmetički stol, proizvode i pomagala za njegu lica i tijela, novu kolekciju za savršenu kožu iz linije Lady Stella te isto tako potrošni materijal za svakodnevnu upotrebu. U živo smo izvodili depilaciju sa šećernom pastom Cleopatra i trajno odstranjivanje dlaka s vrhunskim uređajem ljepote DBT-20 | 8 u 1.

 

  • Za pedikere smo dovezli multifunkcijsku pedikersku stolicu, zajedno s alatima za profesionalnu izvedbu pedikure, kakvu vaša stranka zaslužuje i koja vam značajno olakšava posao.

 

  • Na vidjelo smo postavili ogromni stalak s makeup-om, koji je privlačio poglede. No, još više posjetitelja ga je zamijetilo kad smo sa, još neviđenim predstavljenim makeup proizvodima u Sloveniji, izveli šminkanje u živo.

 

  • Profesionalni maseri su mogli vidjeti izvođenje naših masaža na vrhunskom masažnom stolu s elektro motorom i visoko kvalitetnom presvlakom, s novim masažnim uljima i kremama u našoj ponudi.

 

  • Isto tako ni na medicinske struke nismo zaboravili, dezinfekcijski proizvodi i pribor bili su ondje. 

Sajam Beauty Love je ostavio dobre dojmove, poklonili ste nam mnogo osmjeha i toplih stisaka ruku te ćemo se s mnogima još čuti.

Veselimo se već sljedećem događaju, a ujedno i ponovnom druženju s vama! 


Kako je izgledao kozmetički sajam i što sve smo na njemu doživjeli, pogledajte u našem fotoalbumu na facebooku s klikom na donju sličicu!

ART-PE ekipa na sejmu Love Beauty