Jesen - vrijeme za regeneraciju kože uz inovativan pristup, aparat HydroART

Dolazak kišovitog vremena i hladnih jutra iziskuje adekvatnu pripremu kako naša koža ne bi patila i lakše podnijela vjetar, suhi zrak i eventualne prve hladnoće. Oni uzrokuju prerano starenje kože i stvaraju bore i neugodne pigmentne mrlje na koži. Dopustite da vas inspiriraju naši trikovi ljepote i priuštite svojoj koži najbolje za svako vrijeme! Zablistajte čak i po kišnom danu.

Bez obzira na godišnje doba, iznimno je važno saznati kakav tip kože imamo, kakvo je trenutno stanje kože i koji su glavni problemi koje treba riješiti. (bore, pigmentne mrlje, suha koža, koža sklona aknama, proširene pore...) Samo na temelju toga možemo svojoj koži pružiti odgovarajuću profesionalnu i kućnu njegu.

Kao i svako razdoblje, i ljeto ima svoje slabosti, a to je da jako opterećuje našu kožu. Nekoliko mjeseci izlaganja suncu i vrućini, te vjetru i slanoj vodi ostavljaju posljedice na koži. Na njemu se nakupljaju ostaci znoja, sebuma, mrtvih stanica i prljavštine iz zraka. Za sve probleme imamo uređaj za vas koji vam upravo to omogućuje. Rješavanje problema kombiniranim tehnologijama u jednom uređaju.

HydroART uređaj | 7 u 1 nudi potpunu njegu Vašeg lica u samo jednom uređaju. Uređaj je namijenjen svim tipovima kože.

U uređaju se nalaze sljedeće tehnologije:

  • Multipolarna radiofrekvencija osigurava rast novog kolagena i posljedično stvara učinak liftinga.
  • Ultrazvuk Pozitivni učinci tretmana ubrzavaju lokalnu mikrocirkulaciju krvi i limfe, ubrzavaju se procesi regeneracije što dovodi do reaktivacije stanica vezivnog tkiva i stvaranja novih kolagenih i elastinskih vlakana. Osim navedenih učinaka, ultrazvučni valovi djeluju i na živčane završetke smanjujući moguću prisutnost boli.
  • Hidrodermoabrazija osigurava dubinsko čišćenje kože, uklanjanje masnoće, mitesera, akni, nečistoća i povećanje elastičnosti kože. Ne trebaju vam vapozon ili grijaće maske.
  • Hladni čekić pomlađuje kožu, sužava pore i smanjuje njezinu osjetljivost.
  • Ultrazvučni čistač kože ima do 3 milijuna vibracija u sekundi omogućuje duboko prodiranje i dubinsko obnavljanje kože, uklanja mrtvu kožu i obnavlja tanku kožu.
  • Terapija kisikom brzo prodire u kožu i povećava njenu vitalnost.
  • LED maska za lice s fototerapijom potpuno je nježan tretman koji ne proizvodi toplinu i ne sadrži štetne ultraljubičaste valne duljine te nije štetan za tkivo kože. Dokazano je potpuno siguran za sve tipove, boje i stanja kože, bez poznatih nuspojava.

Kako biste postigli pozitivne dugoročne rezultate njege lica, morate znati svoj tip kože (normalna, suha, masna, mješovita) i specifične kožne probleme (akne, kuperoza, hiperpigmentacije, bore, hiperreaktivna koža...) te koju kozmetiku proizvode za korištenje i kojim redoslijedom. Nijedan kozmetički proizvod za njegu kože ne sadrži sve što je potrebno vašoj koži, stoga je dobro stvoriti individualnu dnevnu rutinu koja uključuje različite proizvode, koje mijenjate prema godišnjem dobu i stanju vaše kože.