KOJE POGREŠKE RADE MASAŽNI TERAPEUTI?

Danas se maserom može zvati, skoro pa svatko, tko upiše kratku edukaciju i objesi certifikat na zid. Sve mrvi od "osposobljenih" masera i terapeuta. Ali, to ni nije najveći problem.

Glavni problem je, kad masaža napravi više štete nego koristi!

VacuRelief Elix VR

 

1.) Mišljenja i obećanja, da se bol lako odstrani odmah i da će tako ostati zauvijek, su nerealna. Bol se nakupljala godinama zbog različitih uzroka kao što su npr. nepravilno držanje, teški fizički napori i nerealno je misliti, da će višegodišnji bolovi  biti izbrisani, nakon jednog masažnog tretmana.
Strankama tako nešto nikad ne obećavajte!


2.) Otklanjanje boli, umjesto uzroka. Važno je, da saznate razlog dolaska, vaše stranke k vama. Želi li opuštajuću masažu i njegovanje leđa ili od vas očekuje, da ćete joj pomoći razriješiti izvor boli, koja joj zagorčava svakodnevicu?

3.) Nedovoljna posvećenost stranki i razmišljanje: »Ja sam educiran, ja najbolje znam!«. Velika greška je, da se prema stranci odnosi na način: »Što vi znate, vi samo komplicirate!«
Svoj posao morate obožavati i voljeti, a čovjeka pod vašim rukama osjetiti i omogućiti mu pozitivne promjene i ublažavanje boli.
Jednolično masiranje, cijelo vrijeme, od točke A do točke B, melankolično i dosadno, NIJE POŽELJNO!


4.) Nepotrebna upotreba prevelike sile! Pregruba masaža uzrokuje modrice po tijelu i povremeno još veću bol, nego na početku.
Masaža ili terapija ne smije prouzročiti neugodne bolove!
Stranka mora tijekom terapije osjetiti, kako se bol smanjuje, a ne da raste. Malo manje snage kod pritiska na tijelo i osobe će se nevjerojatno bolje osjećati.

VacuRelief Elix VR

Osnovni uzrok za sve te probleme je izvor boli kod stranke i sama stranka koja je potražila pomoć kod vas. To može biti profesionalni sportaš ili žena, koja se je upisala na fitnes u želji, da oblikuje svoje tijelo, pa je prvi dan pretjerivala u tjelovježbi i nategnula mišiće. Moguće je, da to bude starija žena, koja je naučena teško raditi i bila je, tijekom svog života, cijelo vrijeme sagnuta, a možda će to biti i gospodin koji cijeli radni vijek puno sjedi na stolici za stolom, koji mu ne odgovara. Ljudi, koji trebaju pomoć zbog bolova, je zaista mnogo.


Umjesto vas ne možemo masirati i tretirati te otkloniti njihovu bol, ali vam možemo pomoći, da brže prodrete do centra njihove boli i brže ponudite olakšanje i opuštanje. 


Predstavljamo vam VacuRelief metodu, tajnu najuspješnijih masera i terapeuta!

Metoda udružuje proizvode, koji pomažu brže doprijeti do izvora boli i smanjiti ju te vakuumsku terapiju. Tako se pospješuje apsorpcija aktivnih, prirodnih sastojaka, potakne se odvajanje vode i čišćenje limfnog sistema! 

VacuRelief Elix VR

 Što je VacuRelief i zašto će promijeniti tok masažne terapije? Više pročitajte ovdje >>

 

VacuRelief metoda proizlazi iz uspješnog tretmana Vacuslim 48 i neće vas razočarati.

Osobama ćete lakše i brže pomoći, za što će  vam biti iznimno zahvalne.

Pozivamo vas na besplatnu edukaciju VacuRelief metode s Elix proizvodima, da se sami uvjerite u djelovanje prirodne vakuumske terapije i bržim učincima od već znanih metoda.

Edukacija će se održati u ponedjeljak, 11. veljače u 9 sati u prostorijama ART-Kozmetike u Trebnju.

Molimo Vas, da se za edukaciju prijavite na prodaja@art-pe.com ili nas nazovite na 059 047 151.

 

Vidimo se! :)