Primite bespovratna sredstva za vaš kozmetički ili frizerski salon u 2024.

Poštovani budući poduzetnici,

otvoren je natječaj za samozapošljavanje 2024., otvarate li frizerski, kozmetički ili salon za pedikuru obratite nam se i uz našu pomoć, znanje i pogodnosti lakše ćete doći do poticaja.

Nazovite 097 665 25 62



Ciljane skupine
Nezaposlene osobe prijavljene u evidenciju nezaposlenih osoba koju vodi Hrvatski zavod za zapošljavanje. 



Visina subvencije i prihvatljivi troškovi

 Subvencija 7.000,00 EUR dodjeljuje se za registraciju djelatnosti koje pripadaju u sljedeća područja:
- djelatnosti za njegu i održavanje tijela,
- frizerski saloni i saloni za uljepšavanje. 

 Iznimno, podnositelji zahtjeva koji registriraju poslovni subjekt na području Sisačko-moslavačke županije mogu ostvariti potporu u iznosu do 15.000,00 EUR bez obzira koju od prihvatljivih djelatnosti registriraju. 

Među prihvatljivima troškovima je kupnja nove opreme neophodne za obavljanje djelatnosti te koja traje, odnosno se koristi u vremenu dužem od jedne godine (npr. strojevi, tehnika, alati, informatička oprema i dr.).



Posebna ponuda za samozapošljavanje od strane ART-PE d.o.o.

U želji da vam olakšamo početak vašeg poduzetničkog putovanja, tvrtka ART-PE d.o.o. s ponosom predstavlja posebnu ponudu za sve one koji su odlučili krenuti u samozapošljavanje.

Radujemo se što smo vaši partneri u početku vašeg samostalnog poslovnog poduhvata! Kako bismo vam olakšali put do uspješnog samozapošljavanja, nudimo vam ekskluzivnu ponudu za kupovinu opreme tvrtke ART-PE d.o.o. ukoliko ste aplicirali za poticaje za samozapošljavanje.



Prodajno-izložbeni prostor ART-PE, Temeniška pot 6, 8210 Trebnje, Slovenija (samo sat od Zagreba).

Naše Pogodnosti:

Dodatni popusti:
Svi klijenti koji su aplicirali za poticaje za samozapošljavanje kod nas imaju pravo na 200 eura GRATIS potrošnog materijala i kozmetike. Ovo je naš način da vam zahvalimo što ste odabrali nas za opremanje vašeg poduzetničkog pothvata.
 
Besplatna konzultacija:
Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži besplatnu konzultaciju o tome koje su najbolje opcije opreme sukladno vašim poslovnim potrebama, Želimo vam pomoći da donesete dobre odluke.
 
Edukacije za dodatne bodove:
U želji da podržimo vaš osobni i profesionalni razvoj, kao i dobivanje DODATNIH BODOVA s ponosom vas pozivamo na besplatne edukacije koje organiziramo s ciljem stvaranja novih prilika i poticanja vašeg uspjeha.Za svako od edukacija dobit ćete CERTIFIKAT.
 
Pismo namjere za dodatne bodove: 
Vjerujemo da smo svojim resursima, kompeticijama, „know-how“-om te ugovorima sa najboljim svjetskim proizvođačima opreme i kozmetike u mogućnosti isporučiti rješenja i proizvode koje su na razini trenutnih svjetskih trendova.
 
Brza isporuka i servis:
Razumijemo važnost brze i pouzdane isporuke opreme. Osiguravamo brzu isporuku, kao i servisne usluge.



 ✓ Ispunjavamo sve uvjete za dobivanje poticaja kod kupnje frizerske i kozmetičke opreme u 2024. 



Za dodatne informacije ili postavljanje narudžbe, slobodno nas kontaktirajte na
prodaja.hr@art-kozmetika.com ili broj mobitela 097 665 25 62. ART-PE d.o.o. stoji vam na raspolaganju kako bismo zajedno stvarali uspješnu poslovnu priču.

Želimo vam mnogo uspjeha u vašem poduzetničkom pothvatu!