Besplatna online edukacija Vacuslim 48 - 5.3.2024

Besplatna online edukacija Vacuslim 48!

Prisustvujte edukaciji za najučinkovitiji tretman za oblikovanje tijela i UVJERITE SE VLASTITIM OČIMA, kako dobre rezultate daje Vacuslim 48.

Edukacija je besplatna, ovaj put će se, uživo, održati online preko Google meet-inga 05.03.2024 od 09:00 do 10:00 sati.

Samo za sudionike online edukacije pripremit ćemo i posebnu pogodnost! :)EDUKACIJA - OBLIKOVANJE TIJELA S TRETMANOM VACUSLIM 48

- Na modelu ćemo prikazati kako djeluje Vacuslim 48.
- Razgovarat ćemo o mogućnosti kupovine Vacuslim 48 START UP paketa i o pridobivanju certifikata.
- Odgovorit ćemo na vaša pitanja.

Vacuslim 48 je revolucionaran tretman, anticelulitna metoda i metoda mršavljenja te predstavlja profesionalan tretman mršavljenja i otklanjanja celulita. Vacuslim 48 tretman brzo daje vidljive rezultate i idealan je za pospješivanje cjelokupnog mršavljenja i poboljšanje izgleda kože.Sa svojim odličnim rezultatima ruši tabu o brzom mršavljenju. U samo pola sata masnoća se otopi što se odmah pokaže u vidu smanjenog opsega. Rezultat je tako osiguran, vidljiv i mjerljiv!I u sljedećih 48 sati nakon tretmana vakuumska terapija će djelovati jer će nanešeni aktivni sastojci još uvijek djelovati - topiti masnoću i odstranjivati toksine iz tijela.

Masnoća u tijelu je prisutna u tvrdom obliku. Na nju Vacuslim 48 efektivno djeluje nakon nanosa kreme za uništavanje masnoća i nanosa kreme za učvršćivanje. Nanesemo ih na tijelo i ruke, navučemo vreće i s vakuumskim usisavačem stvorimo savršen vakuum. Nakon pola sata intenzivnog djelovanja kombinacije krema i akuuma, vreće odstranimo.

 Na edukaciji ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i uživo pratiti gubljenje kilograma i opsega tijela te poboljšanje izgleda kože.

Izdvojite vrijeme i uvjerite se, NA VLASTITE OČI, kako dobre rezultate daje Vacuslim 48!

Već se veselimo susretu s vama!KADA: 05.03.2024. od 9.00 do 10.00 sati

GDJE: preko Google meet-inga na vašem mobitelu ili računalu (ne morate instalirati nijedan program)

TKO: Renata Peterle, kozmetičarka i savjetnica za edukaciju i prodaju


KONTAKT: 097 665 25 62, prodaja.hr@art-pe.comEdukacija je besplatna i namijenjena samo vlasnicima salona i zaposlenima u salonima!

Prijavite se preko obrasca za prijavu! Link koji vas vodi do događaja, primit ćete dan prije događaja na vaš e-mail.

Prijave su zatvorene.