Masažni stol Fox-2212 | Lumb |

Besplatna poštarina za SVE narudžbe - samo od ovog petka do nedjelje!
Akcija vrijedi od 1.7. do 3.7.2022. za sve artikle na zalihi.

Masažni stol Fox-2212 | Lumb |

VPC 7.005,40 kn MPC 8.756,75 kn

Masažni stol Fox-2212 je dobavljiv u roku od nekoliko dana.

Specifikacije:
dužina: 186cm,
širina: 68 cm,
visina: 54 - 88 cm,
težina: 57,5 kg,
max nosivost: 150kg,
presvlaka: PVC. 
boja presvlake: bijela / crna.
 

- +
  • Zaliha Na Zalihi
Opis

Masažni stol Fox-2212

Električno podesivi masažni stol Fox-2212 oduševit će svakog masera i terapeuta jer omogućuje podizanje kompletne površine između 52 i 86 cm. Visina stola podešava se pomoću elektromotora, dok je naslon za leđa hidraulički podesiv. Stol sadrži i jastuk koji se po potrebi može ukloniti, a ispod jastuka nalazi se rupa za obraz.

Masažni stol Fox-2212 prikladan je za sve vrste masaža, dakle za klasične, terapeutske, sportske, anticelulitne. Prikladan je i za aromaterapiju i refleksoterapiju te ostale tretmane u kozmetičkom ili masažnom salonu. .

 

Presvlaka masažnog stola

Udobnost vaših stranaka jamči kvalitetna presvlaka. Kompaktnu pjenu prekriva kvalitetna industrijska koža koja je jednostavna za čišćenje i održavanje.


Stabilnost masažnog stola

Stabilnost jamči kompaktna metalna konstrukcija. Za lakše pomicanje stola po prostoriji služe 2 kotačića na podnožju s ugrađenom kočnicom, koja jamči da stol ostane tamo, gdje želimo.


Podešavanje pomoću elektromotora

Za jednostavno podešavanje visine pobrinut će se ugrađeni elektromotor, a to iznimno doprinosi jednostavnijem podešavanju i upravljanju masažnog stola.


Dobavni rok masažnog stola

Na zalihi imamo više tipova masažnih i terapeutskih stolova. U slučaju da terapeutski ili masažni stol trenutno nije na zalihi, većina je stolova dobavljivih za nekoliko dana. Za dodatne informacije, možete nas nazvati na broj telefona: 059/047-151 ili gsm: 041/794-492 ili kontaktirati putem e-maila na adresu: [email protected]

 
Za dodatne informacije, možete nas nazvati na broj telefona: 059/047-151 ili gsm: 041/794-492

Omogućujemo vam iznimno povoljan poslovni najam aparata i inventara – do 5 godina. U principu bez dokumentacije i u roku od sat vremena. Poslovni najam je s poreznog vidika povoljno rješenje jer kupovina ne opterećuje vaše bilance, a iznos za najam predstavlja čisti profit. Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

Za dodatne informacije, možete nas nazvati na broj telefona: 059/047-151 ili gsm: 041/794-492

Ako želite biti prvi obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, možete se prijaviti kao korisnik na našoj web-stranici. Za prijavu kliknite ovdje.Pogledajte i naše ostale masažne stolove.


Ako vas zanima najlakši prijenosni masažni stol na tržištu, iz ponude izdvajamo Aluminijasti prijenosni masažni stol, a model ''S'' teži samo 11 kg.

 

 

                                                      Zašto surađivati s nama ?

Art-Kozmetika

 

 

     

 

 

 

 

 

 

Slike mogu biti simbolične, svojstva i cijene proizvoda mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. 

Masažni stolovi. Masažni stol.

Vprašanja o izdelku
Have no questions.
Podižem...