Masažni kozmetički SPA stol Kristal - smeđi

Izložbeno-prodajni salon ART-PE biti će zatvoren zbog inventure u četvrtak, 8.12.2022., od 13.00 do 16.00 h, u petak, 9.12.2022., od 8.00 do 16.00 h.
Naruđbe zaprimat čemo na www.art-kozmetika.hr.

Masažni kozmetički SPA stol Kristal - smeđi

VPC 13.895,60 kn MPC 17.369,50 kn (2.305,33€)

Rok dobave do 20 dana - po narudžbi kupca.


Kozmetički masažni stol Kristal 0574a.Specifikacije:
3 x elektromotor, 
Dimenzije: 200 x 92 x 62 - 80 cm,
Težina: 121 kg.
Nosivost: 121kg. 

- +
  • Zaliha Izvan Zaliha
Opis

Kozmetički masažni stol Kristal 0574a

Luksuzni SPA masažni kozmetički stol Kristal sa savršenom ergonomijom nudi potpunu udobnost u kozmetičkom salonu i SPA centru. Visina, nagib naslona za leđa i naslona za noge masažnog stola regulira se pomoću 3 elektromotora.

Veću udobnost i ljepši izgled nećete naći - posebno oblikovani SPA kozmetički stol, ukrašen imitacijom kristala, usavršit će vaš prostor, a strankama će nuditi potpunu udobnost i vama potpuno zadovoljstvo vaših stranaka. Luksuzni SPA masažni stol Kristal prikladan je za sve kozmetičke tretmane - njegu lica, njegu tijela i strojne tretmane.

Luksuzni masažni kozmetički SAP stol nudi iznimnu širinu - čak 92 cm i najudobniju pjenu s debljinom od čak 16 cm. Udobnost i opuštanje vaših stranaka je zajamčeno. Jednostavno upravljanje masažnog SPA stola jamče 3 elektromotora koji upravljaju visinom, nagibom naslona za leđa i naslona za noge. Pomoću zračne opruge visinski se podešavaju oba naslona za ruke.

Bolje jednostavno ne postoji!

 

Specifikacije:

  • 3x elektromotora
  • Dužina: 200 cm
  • Širina: 92 cm
  • Visina: 62 / 80 cm
  • Težina: 121kg

 

U ponudi također imamo kozmetički stol koji je prikladan za SPA centrove. Izuzetno udobni kozmetički stol Fox-2249 | Tenso ima pjenu koja se ponosi debljinom od 13 cm što jamči udobnost za svaku stranku. Presvlaka kozmetičkog stola izrađena je od kvalitetne PU kože, a to utječe i na dugotrajnu uporabu.

Osim predstavljenog SPA masažnog stola, u ponudi imamo i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu i IPL in IPL+RF (eLite) laserske uređaje za trajno uklanjanje dlaka. Ne propustite ni profesionalnih instrumenata za pedikuru i manikuru. Instrumente imamo na zalihi po iznimno povoljnim cijenama.

U našoj ćete ponudi naći i radnu stolicu za kozmetičare i kolica za odlaganje pribora.

Ukoliko SPA masažni kozmetički stol ne želite platiti u jednokratnom iznosu, omogućujemo vam plaćanje na rate.

Osim SPA masažni kozmetički stol, kod nas možete dobiti svu opremu za frizerske i kozmetičke salone. 

Osim kupovine na nekoliko rata, omogućujemo svima i iznimno povoljan poslovni najam uređaja i inventara - do 5 godina bez ikakve dokumentacije, i to u roku od 1 sata. Poslovni najam povoljno je rješenje i što se tiče poreza, pošto kupovina ne opterećuje vašu bilancu, a iznos najma predstavlja vam čisti trošak.

Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

Za dodatne informacije možete nas nazvati na broj: +386(0)59/047-151 ili gsm: 041/794-492.

Ukoliko želite prvi biti obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, prijavite se na našoj internetskoj stranici kao korisnik. Za prijavu kliknite ovdje.

 

 

Slike mogu biti simbolične, svojstva i cijene proizvoda mogu se mijenjati bez prethodne obavijesti. 

 

 

 

 

 

 

 

Kozmetička oprema. Kozmetički stolovi. Masažni stolovi. 

Vprašanja o izdelku
Have no questions.
Podižem...