Masažni kozmetički SPA stol Fox-2238TB | Ulna |

2.412,91 EUR 1.930,33 EUR
Dostava 14 dana

Važno: Spa kozmetički masažni stol Fox-2238TB je na zalihi u bijeloj boji.

Specifikacije:
3 x elektromotor,
Dimenzije: 189 x 70 x 65 - 90 cm,
Težina: 80 kg.

Električno podesivi SPA masažni kozmetički stol Fox-2238TB s 3 elektromotora ima tri podesiva područja. Svojim elegantnim i modernim izgledom idealan je korištenje u SPA centrima. Stol je izuzetno stabilan te nudi vrhunske performanse tijekom izvođenja masaža. Pomoću elektromotora podešava se visina između 65 i 90 cm, naslon za leđa i centralni dio stola.

 

 

Specifikacije: 
3 x elektromotor,
Dimenzije: 189 x 70 x 65 - 90 cm,
Težina: 80 kg.

V ponubi imamo tudi kozmetično mizo, katera je primerna tudi za SPA centre. Izredno udobna kozmetična miza Fox-2249 | Tenso |, ima kar 13 cm debelo peno za oblazinnjenje, kar zagotavlja udobje vsaki vaši stranki. Oblazinjenje kozmetične mize pa je narejeno iz kvalitetnega PU usnja, kar ji znatno podaljša življensko dobo.

Osim predstavljenog kozmetičkog stola, iz ponude izdvajamo i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu i  IPL in IPL+RF (eLite) laserske uređaje za trajno uklanjanje dlačica. Ne propustite ni profesionalne instrumente za pedikuru in manikuru. Instrumenti su na zalihi po iznimno povoljnim cijenama.

U našoj ponudi možete naći i radnu stolicu za kozmetičare i kolica za odlaganje radnog pribora.

 

Omogućujemo vam iznimno povoljan poslovni najam aparata i inventara – do 5 godina. U principu bez dokumentacije i u roku od sat vremena. Poslovni najam je s poreznog vidika povoljno rješenje jer kupovina ne opterećuje vaše bilance, a iznos za najam predstavlja čisti profit. Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

Za dodatne informacije, možete nas nazvati na broj telefona: 059/047-151 ili gsm: 041/794-492

 

Ako želite biti prvi obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, možete se prijaviti kao korisnik na našoj web-stranici. Za prijavu kliknite ovdje.

 

 

 

Ako vas zanima najlakši prijenosni masažni stol na tržištu, iz ponude izdvajamo Aluminijasti prijenosni masažni stol, a model ''S'' teži samo 11 kg.

 

 

 

Slike mogu biti simbolične, svojstva i cijene proizvoda mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kozmetička oprema. Kozmetički stolovi. Masažni stolovi. 

U ponudi imamo i kozmetički stol koji je prikladan i za SPA centrove. Iznimno udoban kozmetički stol  Fox-2249 | Tenso |, ima pjenu s debljinom od čak 13 cm, što svakoj vašoj stranci jamči udobnost. Presvlake kozmetičkog stola izrađeno je od kvalitetne PU kože, a to jamči duži životni vijek.

Osim predstavljenog kozmetičkog stola, iz ponude izdvajamo i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu i IPL te IPL+RF (eLite) laserske uređaje za trajno uklanjanje dlačica.

U našoj ponudi možete naći i radni stol za kozmetičare i kolica za odlaganje radnog pribora.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top