Make up stolica | Profesionalna stolica za šminkanje

Vikend besplatne poštarine :)
Ovaj vikend vam baš SVE sa zalihe šaljemo uz BESPLATNU dostavu!

Akcija vrijedi od petka do nedjelje (7.10. - 9.10.2022.) za kupovinu putem internet trgovine www.art-kozmetika.hr.


Do kraja BESPLATNE dostave za SVE sa zalihe

Make up stolica | Profesionalna stolica za šminkanje

2.694,20 kn

VPC 1.228,99 kn MPC 1.536,24 kn (203,89€)

Olakšajte vaš rad pomoću fleksibilne, prenosive stolice za šminkanje. Profesionalna stolica za šminkanje omogućuje jednostavno sklapanje u transportne svrhe te je time idealna za sve mobilne, profesionalne stiliste i frizere. 

Ukupne dimenzije: 51cm x 49cm x 117cm (dolžina x širina x višina),
Dimenzije naslona za leđa: 45cm x 14,5cm,
Dimenzije sjedala: 48cm x 39cm,
Maks. opterećenje: 114kg,
Visina sjedala: 76cm
Težina: 6.8kg

- +
  • Zaliha Izvan Zaliha
Opis

Make-up stolica namijenjena je stilistima i frizerima koji svoj posao obavljaju na različitim lokacijama. Profesionalna stolica za šminkanje s posebno dizajniranim te kvalitetno izrađenim drvenim okvirom jamči jednostavnu prenosivost, visoku pouzdanost te jednostavno obavljanje posla. Ergonomski zasnovanim dizajnom i prikladnom visinom, stolica za šminkanje stilistima i frizerima olakšava rad, dok će stranke u salonu uživati udobnost koju omogućuju naslon za ruke te posebna mrežasta tkanina s maksimalnim protokom zraka.

Olakšajte vaš rad pomoću fleksibilne, prenosive stolice za šminkanje. Profesionalna stolica za šminkanje omogućuje jednostavno sklapanje u transportne svrhe te je time idealna za sve mobilne, profesionalne stiliste i frizere. Za dodatne informacije možete nas nazvati na broj: +386(0)59/047-151 ili gsm: 041/794-492.

 

Ukoliko želite prvi biti obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, prijavite se na našoj internetskoj stranici kao korisnik. Za prijavu kliknite ovdje.

 

 

 

 

 

 

Prodaja frizerske opreme. Prodaja kozmetičke opreme. 

Vprašanja o izdelku
Have no questions.
Podižem...