Magična četka TanTaz Dtangler - akcija

5,12 EUR 4,10 EUR 13,22 EUR
Dostupno

Magična četka TanTaz Dtangler je četka za češljanje i raščešljavanje kose i umetaka u kosi na neagresivan način. Vratite vašoj kosi sjaj i mekoću s upotrebom četke TanTaz Dtangler.

 

Naručiti možete u našoj internet trgovini ili nam pošaljite Vaše podatke: Ime i prezime ili naziv salona, adresu, telefonski broj i navedite koju četku želite. Platiti možete pri preuzimanju paketa ili po predračunu. 

Magična četkaTanTaz Dtangler ima, posebno, oblikovanu dršku za lakšu upotrebu.

TanTaz Dtangler je četka za češljanje i raščešljavanje kose i umetaka na neagresivan način. Sa upotrebom četke TanTaz Dtangler recite zbogom bolnom češljanju, bez obzira na to, da li je kosa suha, mokra, glatka, djelomično ili jako kovrčava, prirodna ili produljena umetcima.

Najvažnije kod upotrebe četke TanTaz Dtangler je, da četka ne oštećuje osjetljivu površinu kose zbog svojih, posebno, osmišljenih mekih i pokretnih zubaca.
Nakon upotrebe četke TanTaz Dtangler, vaša će kosa biti sjajna i bez oštećenja, što će posljedično očuvati i vašu boju kose i smanjiti rizik blijeđenja boje.
Posebno osmišljena četka TanTaz Dtangler raspetlja kosu i pomaže kod raspucale, oštećene i uništene kose. Sa upotrebom četke TanTaz Dtangler, vašoj ćete kosi vratiti sjaj i mekoću.

Već od prve upotrebe ova će TanTaz Dtangler četka zasigurno postati vaša vjerna, svakodnevna suputnica. Idealna je i za češljanje dječje kose, posebno za dugokose princeze, koja je posebno osjetljiva.

Četka TanTaz Dtangler je dostupna u različitim bojama.

 

Četke TanTaz in TanTaz Dtangler možete uvrstiti i u dodatnu ponudu u vašem frizerskom salonu. Omogućujemo vam, da ih dobijete odmah, a platite kada ih prodate.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top