Kozmetički stol – pedikerska stolica Tarse | 2246a | 3x motor

2.628,07 EUR 2.102,46 EUR
Dostava 14 dana

Kozmetički stol - pedikerska stolica Tarse dobavljiva je u roku od nekoliko dana. Nasloni za noge sastavljen je od dva dijela, za svaku nogu posebno. Kozmetički stol istovremeno je i stolica za pedikuru. Predstavljamo vrhunski model s 3 elektromotora. Električni stolica za pedikuru - kozmetički stol Tarse omogućuje potpuno ležeći i sjedeći položaj i okreće se za 240°.  

Iz ponude izdvajamo i kozmetički stol - pedikersku stolicu Tarse koji ima 2 dodatna motora (ukupno 5 motora) koji neovisno kontroliraju i naslone za noge.


Specifikacije:
Dimenzije: 186 x 57 / 82 x 56 - 89cm
Upravljanje: 3x elektromotor.
Težina: 79 kg.

Kozmetički stol - pedikerska stolica Tarse s električnim upravljanjem idealna je za izvođenje svih vrsta tretmana u kozmetičkom salonu. Kozmetički stol – pedikerska stolica omogućuje savršeno podešavanje, a to jamči udobnost za kozmetičare i stranke. Električnim upravljanjem moguće je podešavati visinu, naslon za leđa i sjedište. Visina je podesiva između 58 i 89 cm. Pri takvom rasponu podešavanja visine, kozmetički stol Tarse udobna je i za stranke, i za kozmetičare.

Posebnost masažnog stola jest bočno okretanje za 240°, a to stranki jamči udobnost tijekom namještanja na stolu, dok kozmetičaru olakšava rad. Zbog priručnog bočnog podešavanja, stol je prikladan za bilo koji kozmetički salon.

Na jastuku nalazi se rupa za obraz, zato se može koristiti kao masažni stol.

Nasloni za noge sastavljeni su od dva dijela, a to omogućuje da se kozmetički stol Tarse koristi i kao pedikerska stolica.

Zbog kvalitetne izrade i kvalitetnih korištenih materijala, kozmetički stol Tarse pripada premium segmentu kozmetičkih stolova.

 

Specifikacije:

-3x elektromotor,
-dužina: 186 cm,
-širina: 57 / 82 cm,
-visina: 56-89 cm.

Dodatne mogućnosti nadogradnje:

-navlaka za stolicu,
-nožno upravljanje Ref.FC-003/FC-005,
-kotači,
-grijanje ,
-bežično upravljanje,
-memorijska pjena,
-silikon,
-pladanj za odlaganje Ref.30030.

Na raspolaganju i verzija pedikerske stolice s 5 motora – kozmetički stol – pedikerska stolica Tarse, koji omogućuje neovisno podešavanje naslona za noge.

U ponudi imamo i kozmetički stol koji je prikladan i za SPA centrove. Iznimno udoban kozmetički stol  Fox-2249 | Tenso |, ima pjenu s debljinom od čak 13 cm, što svakoj vašoj stranci jamči udobnost. Presvlake kozmetičkog stola izrađeno je od kvalitetne PU kože, a to jamči duži životni vijek.

Osim predstavljenog kozmetičkog stola, iz ponude izdvajamo i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu i IPL te IPL+RF (eLite) laserske uređaje za trajno uklanjanje dlačica.

U našoj ponudi naći ćete i radnu stolicu za kozmetičare i kolica za odlaganje radnog pribora.

 

 

Omogućujemo vam iznimno povoljan poslovni najam aparata i inventara – do 5 godina. U principu bez dokumentacije i u roku od sat vremena. Poslovni najam je s poreznog vidika povoljno rješenje jer kupovina ne opterećuje vaše bilance, a iznos za najam predstavlja čisti profit. Povoljna i brza mogućnost kupovine nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

Za dodatne informacije, možete nas nazvati na broj telefona: 059/047-151 ili gsm: 041/794-492

 

Ako želite biti prvi obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, možete se prijaviti kao korisnik na našoj web-stranici. Za prijavu kliknite ovdje.
Slike mogu biti simbolične, svojstva i cijene proizvoda mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti.

 

 

 

 

 

 

Kozmetička oprema. Kozmetički stol. Kozmetički stolovi. Stolica za pedikuru. 

Detalji
Premium Ne
Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top