INNOCID dezinfekcijska tekućina za alate, opremu i radne površine 1000ml

17,32 EUR 13,85 EUR
Dostupno

INNOCID dezinfekcijska tekućina za alate, opremu i radne površine 1000ml | INNOCIT desinfecting fluid refill

Samo za poslovne korisnike - prijavite se ovdje.

Dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje INNOCID sadrži 3% koncentraciju INNOCID u 70% alkoholnoj otopini i predstavlja jednu od najbolje učinkovitih dezinsfekcija s jako širokim protivmikrobnim spektrom. Zahvaljujući uključenim tenzidom i ostalim pomoćnim sredstvima, koji daju rahli kiseli pH je primjereno za razmašćivanje i dezinfekciju. Dezinfekcijsko sredstvo za čišćenjeINNOCID može se upotrebljavati na svim područjima, gdje je potrebna široka dezinfekcija objekata, uređaja i površina, npr. u bolnicama i drugim zavodima za zdravstvenu zaštitu, industriji životinja, javnih restorana, kozmetičkoj industriji, itd. 

Pakiranje: 1000ml
Šifra: 5070210904701000
EAN:
5999024030559 

 

Ako želite biti prvi obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, prijavite se na našu internet stranicu kao korisnik. Za prijavu kliknite ovdje.

 

 

Upute za uporabu - deklaracija proizvoda:

INNOCID dezinfekcijska tekočina za orodje, opremo in delovne površine

 

Otopina sadrži 3% koncentraciju INNOCID-a vu70 % alkoholni otopini i jedan je od najučinkovitijih dezinfekcija, za uništavanje jako širokog spektra mikroba. Malo kisela otopina je primjerena također za odmašćivanje i dekontaminaciju.

Područja upotrebe: Otopina se može upotrebljavati kod dezinfekcije objekata, uređaja i ostalih površina u bolnicama i drugim zavodima javnog zdravstva, industriji životinja, javnim menzama, kozmetički industriji itd. Njegov sastav je primjeren za smanjenje kontaminacije, kako i za odmašćivanje.

Način upotrebe: Otopinu prije upotrebe razrijedite u omjeru npr. 1:2 ili po potrebi. Zatim razrijeđenu tekućinu nalijte u posudu s pumpicom. Razpršite tekućinu po površini, gdje ju želite upotrijebiti i ostavite djelovati 3-5 minuta ili 15 minuta na području, gdje je stupanj zmazanoće tvrdokorniji. U tom času će se otopina posušiti, a površina će biti higijenično čista. Dezinfekcija se može nanijeti također s četkom ili s posipanjem. Nakon upotrebe otopine eventualne ostatke isperite s vodom ako je to potrebno. Ako se na površini nalazi veča količina masnoća ili  bjelančevina potrebno je prethodno čišćenje s jačim čistačem (npr. INNOFLUID) ili  više puta ponovite postupak. Ako više puta upotrijebite otopinu INNOCID, potrebno je između dva čišćenja površine isprati s vodom.

Tekućina je primjerena također za dezinfekciju i čišćenje alata za pedikuru i drugih instrumenata iz nehrđajućeg  materijala. Nakon 15-30 minutnog djelovanja potrebno je alate temeljito isprati s vodom, obrisati s krpom i osušiti do kraja. 

Preporučena temperatura upotrebe: 20-40oC

Otopina se ne smije upotrebljavati za dezinfekciju čovjekove kože!

Kod upotrebe proizvoda osigurajte odgovarajuće prozračivanje prostora. Spriječite dodir s otopinom s otvorenim plamenom i drugim izvorima paljenja ili drugim izvorima topline.

Pazite, da otopina ne dođe u dodir s očima, kožom i dišnim putevima s upotrebom odgovarajuće zaštitne sigurnosne opreme.

U slučaju dodira s očima ili kožom, isperite s velikom količinom vode i uputite osobu k specijalistu odnosno osobnom doktoru. S otopinom rukujte kao s opasnom kemikalijom.

Skladištenje: Imajte u mislima, da je otopina zapaljiva. Držite ju zatvorenu u originalnoj ambalaži, u suhom i hladnom prostoru, zaštičenu pred utjecajem sunca i drugih izvora topline, odvojenu od životinja i kiselina, u skladu s uputama za držanje kemikalija. Kod odgovarajućih uvjeta skladištenja, će proizvod zadržati svoju kvalitetu barem 36 mjeseci od datuma proizvodnje, koji je označen na ambalaži.

Pakiranje:  1l  plastična boca zatvorena s navojnim čepom.

PRODAJA: ART-PE, Rihpovec 8, 8210 Trebnje                                                         www.art-kozmetika.com 

  

 

 

 

 

Profesionalna kozmetika Lady Stella. Kozmetični produkti. Prodaja kozmetične in frizerske opreme.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top