Frakcionirana radiofrekvencija | FrakcioRF

1.321,72 EUR 1.057,38 EUR
Dostupno

Što je Frakcionirana Radiofrekvencija?

Frakcionirana radiofrekvencija predstavlja najnoviju tehnologiju izvora radiofrekventnih valova za neinvazivnu, sigurniju i učinkovitu terapiju bez bolova i trajnih oštećenja kože.

Osmišljen patentirani dizajn terapeutske glave (brojne iglice, koje su oblikovane u mrežu) omogućuje točkovnu i jednakomjernu distribuciju radiofrekventne energije direktno u dermis što uzrokuje rekonstrukciju kolagenskih vlakana, poboljša metabolizam kože i utječe na bržu obnovu kože. 

Što je Frakcionirana radiofrekvencija?

Frakcionirana radiofrekvencija predstavlja najnoviju tehnologiju izvora radiofrekventnih valova za neinvazivnu, sigurniju i učinkovitu terapiju, bez bolova i trajnih oštećenja kože. 

Osmišljen patentni dizajn terapeutske glave (brojne iglice koje su oblikovane u mrežu)omogućuje točkovnu i jednakomjernu distribuciju radiofrekventne energije direktno u dermis, što omogućuje rekonstrukciju kolagenskih vlakana, poboljša metabolizam kože i utječe na bržu obnovu kože.

Kako djeluje?Frakcionirana radiofrekvencija u koži uzrokuje mala termička oštećenja u obliku uzorka mikroelektroda na terapeutskoj glavi.  Okolo mikro oštećenja koža nije obuhvaćena, a prestavlja skladište stanica koje pospiješe sigurno i brzo zacjeljivanje oštećenja. Frakcionirana radiofrekvencija tako poveča učinkovitost samoobnavljanja i utječe na bržu obnovu kože u usporedbi s ostalim neablativnim i ablativnim postupcima pomlađivanja.

Koje indikacije se mogu tretirati s Frakcioniranom radiofrekvencijom?

Frakcionirana radiofrekvencija je primjerena za otklanjanje brojnih kožnih problema jer ima vrlo  široku upotrebu. Osigurava čvršću i puniju kožu s manje vidljivim borama, otklanja opuštenost kože, utječe na bržu regeneraciju kože te omogućuje jednakomjerniju i glatku površinu kože. Predstavlja i uspješan tretman u borbi protiv akna, a često je korisna i za poboljšanje izgleda nepravilnosti na koži. 

Frakcionirana radiofrekvencija je tako primjerena za:

 • Odstranjivanje i smanjenje bora, kako plitkih tako i onih dubinskih
 • Obiješenu kožu
 • Iscrpljenu kože
 • Strije
 • Neujednačenu teksture kože
 • Proširene i vidljive pore
 • Poboljšanje izgleda kožnih nepravilnosti
 • Smanjenje hiperpigmentacije

 

Koje su prednosti Frakcionirane radiofrekvencije?

Tehnologija Frakcionirane radiofrekvencije omogućuje brojne koristi, kako za same izvođače terapije tako i za njihove stranke:

 • primjerena za većinu stranaka
 • relativno kratko vrijeme terapije
 • minimalna neudobnost
 • vidljivi rezultati već nakon prve terapije
 • utjecaj na epidermis i dermis
 • poveća volumen dermisa
 • poboljša izgled blagih i izraženijih bora
 • smanji pigmentaciju kože
 • pomaže poboljšati izgled kožnih nepravilnosti
 • dugo postojani rezultati

 

Rezultati kliničkih ispitivanja

 

Koje su kontraindikacije?

Frakcionirana radiofrekvencija je neinvazivna, ne zahtijeva rehabilitaciju i ne utječe na radne sposobnosti. Nakon završetka terapije može se pojaviti privremeno crvenilo, osjećaj pečenja ili topline koja nestane u roku nekoliko minuta do nekoliko sati nakon završetka terapije.

 

Kako dugo traje terapija i koliko tretmana je potrebno?

Vrijeme terapije je ovisno od predjela gdje će se izvoditi tretman i o stanju kože. Terapija na licu najčešće traje 20-30 minuta, a ukoliko se uključi i predjel vrata ili dekoltea do sat vremena.

Za postizanje dugotrajnih rezultata preporučuje se izvedba barem 4 terapije. Kod lošijeg stanja kože i srednje do jako izraženih bora od 6-8 terapija.

 

 

Osim predstavljenog proizvoda imamo u ponudi i kozmetičke uređaje za izvođenje različitih tretmana u kozmetičkom salonu  i IPL in IPL+RF (eLite) laser uređaje za trajno odstranjivanje dlačica. Ne propustite također profesionalne instrumente za pedikuru i manikuru. Instrumenti su na zalihi po vrlo pristupačnim cijenama.

U našoj ponudi ćete naći i radne stolice za kozmetičarku i kolica za odlaganje radnih pomagala.

 

Ukoliko proizvod ne želite platiti u jednokratnom iznosu, omogućujemo vam plaćanje na rate.


Osim kupnje na rate, svima vam omogućujemo i vrlo povoljan poslovni najam aparata i inventara - na do 5 godina. U pravilu bez bilo kakve dokumentacije i u roku sat vremena. Poslovni najam je također povoljno rješenje s poreznog gledišta, jer kupnja ne opterećuje vašu bilancu, a iznos najma predstavlja čisti trošak.

Povoljna i brza mogućnost kupnje nove opreme i uređaja. Priuštite si više!

 

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Art-kozmetika kontakt

 

 

 

 

 Tel: 0038597/665-2562 ili  0038651/883-444


Možete poslati pitanja na e-mail: prodaja@art-kozmetika.com

Ako želite biti prvi obaviješteni o našoj akcijskoj ponudi, prijavite se na našu internet stranicu kao korisnik. Za prijavu kliknite ovdje.

 

 

Slike mogu biti simbolične, opis i cijene proizvoda se mogu mijenjati bez prethodne najave. 

 

 

Kozmetička oprema. Prodaja kozmetičke opreme.

Detalji
Premium Ne
Za dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Email: prodaja.hr@art-kozmetika.com
Tel.: 091 22 22 470
Mobi: 097 665 25 62
Radno vrijeme: 08:00h - 16:00h
To Top